Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 20 Julai 2011

4 Sekawan tetap setia ( 3+1 )


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum n hai-hai ...... wah malam nie cukup syahdu dibawah bulan perindu...ku nyanyikan lagu hanya untuk mu.....apasal lah honey pelik jew yek mlm nie...hurm entry kali nie honey nak cerciter kat korang pasal bff honey...WHAT???? boy freind forever!!!!! not ma best friend forever ma!!! jgn fikir bukan2 k...
  
k honey nak tanya korang da bff tak ......mesti lah da kan tak kan takda pulak...k honey nak intro sikit sal bff honey 3+1.....


ape yg 3+1 nie
jom honey citer...3 girl 1 boy




+


ha korang nampak tak 3+1 hehe

ok mula2
1stly nie bff pertama honey kenal
adalah
ZALIKHA HUSNA


bila honey dah kawan agak lame dgn ika tak lame
ika kenalkan honey dekat bff dye plak
hehe korang nak tau tak saper????

taraaa!!!!

NIE DIA

name dia saper???

tentulah

ROSNORSALWA
name cute dya WA


ha nie lah seorang jejaka idaman melaya antara kami berempat hehe
nak kenen2 ker dgn dyer haha
dialah si penyelamat kami berempat
ala-ala hero gitu

ha nak tau camner honey kenal dgn dia!!!

alkisahnya tersebutlah kisah disebuah kg...
haha mula nak merepek dah nie

ok mamat sorang nie di kenalkan oleh honey oleh bff honey td
ROSNORSALWA
so secara langsung n tak langsung kami pun jd teman jgk
tapi teman tp mesra k....
no secret2

honey dok cer citer nie saper mamat bertuah 2 yek haha
meh kita terjah same2 k


ok name jejaka di atas nie
MOHAMAD
 ha berkenan ker???
sorry nom dye tak leh disiarkan di sini
hehe bg menutup priversy cik abg nie yek

HARAPAN HONEY
biarlah kami sume berkekalan menjadi sahabat
INSYAALAH!!!!
amin..



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

4 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

testing

hasniza hamzah berkata...

@hasniza hamzah

lagi testing

~syue syada~ berkata...

comey blog baru ang..haha
moga bff ang berkekalan ye.. :)

hasniza hamzah berkata...

@~syue syada~ hehe ang pun bff aku jgk syue shada dont worry k =)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers