Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 12 Julai 2011

Disebalik 9 julai


 Assalamualaikum...n hai buat yang bukan islam....ha jawab.... tak jawab berdosa
firstly honey nak minta maaf  sebab lame jugaklah tak update blog nie...almaklumlah demam gara2 honey pi BERSIH hahaha...


ok honey tak nak citer panjang malam nie...entah apasal ringan jew tangan honey nak menaip pasal BERSIH nie.....ermm maybe da yg tak berkenan ape yg honey tulis nie...tp sorry this my blog so!!!! suka hatilah honey nak story mory pasal ape kan...??


Mungkin ramai yg tak tau disebalik kisah waktu perhimpunan BERSIH 2.0 hari itukan...yelah korang da yg tak pi..so meh honey nak bergosip sikit pasal hal nie k....nie kisah benar melainkan tiada yg tidak benar...yg dalam berita2 kebanyakkan tak benar jew...nie honey sempatlah snap pic dgn camera honey....so !!! nie original tau




pemuda ini telah ditendang oleh FRU sehingga kakinya patah

ok pic yg kat atas 1st honey dapat ambik..pemuda nie ditendang kakinya sehingga patah???dasyat tak...berita kata.."polis tidak melakukan keganasan kepada org ramai dalam perhimpunan ini" tp pelik kan naper kaki pemuda ini patah...owhhh mungkin dia saje2 bagi patah kaki kot...??!!.berita memang betul...pemuda nie yg tak betul kot....!!



tp kesiankan pandai berita putar alam...bukti dah kukuh naper disorokkan lg...



ok nie pic ke-2 honey dapat ambik tgk tau

ok nie pulak gambar seorang ustaz dari kubu gajah,selama Perak ditangkap waktu perhimpunan2.....name beliau terpaksa dirahsiakanlah yek untuk menutup priversy dia....

ustaz go ustaz

takbir!!! ALLLAHUAKBAR!!!



ok pic nie sorang muslimat ditangkap waktu perhimpunan bersih 2.0...korang tgk selamber ajew kan ...dia ditangkap macam tak da ape2kan.


tp......cube tgk pic kat bawah nie sblm dia ditangkap:


sampai ke longkang dia merayu minta pertolongan..
tapi ape kejadahnya orang2 buat tangan macam2 .....nauzubillah minzalik



 ok nie pulak pic orang ramai yg pergi ker perhimpunan2...ramaikan???nie baru dekat berhampiran puduraya ajew...dalam kosmo kata yg keluar berhimpun 6000 orang ajew...btul ker????!!!macam tak ajew...nie baru dekat puduraya blm lg dekat dataran merdeka,kg baru,kl sentral...nak tipu pun agak2lah yek....

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

like2..;-)

hasniza hamzah berkata...

tq jgnlah like ajew followlh sekali tau

Kumiko Ryou | Farah Amira berkata...

uihh..teruknya wehh..huhu..jaat ar dorg ney..nk blasah pn agk2 la..

p/s : ustaz yg kne tgkap tu cm knal je

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers