Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 26 Julai 2011

I GoT aNOThEr My NeW bFf


  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum n hai-hai buat korang hehe
harinie honey nak story mory sikit pasal tajuk di atas
wah teruja nie haha
WHAY???? happy giler nie maa....
mane tak gembira kan honey dapat new my bff hehe
but My bff (ZALIKHA HUSNA, ROSNORSALWA N MOHAMAD)
still my bff jgk
yeah honey rasa nak melompat nie....
wah..wah.....sape nak join angkat kening...
haha

ok berbalik pada tajuk asal 

pada TANGGAL 26/07/2011
honey dapat 3 bff baru hehe
nak tau sape???

hurry up!! honey nak intro pasal depa nie..

ok yg 1stly nie dia
cik kak yg comey nie...hehe
Nur Amira Mohd Ruzki
hehe entahlah honey tak tau lah macam mana blh kenal cik kak nie
mybe when honey join STPM 2010 punya group kot
hahaha
maka disinilah titik permulaan kami berkenalan
and then one day honey frusted giler...
n mulalah honey wat soalan binggung sikit.
"harinie rasa sedih sgt2,susahkan nak cari kawan sejati..sahabat yg blh berkongsi masalah yg blh senang n susah bersama"
ha lbh kurang macam2 lah ayat honey .....
huhu sedihkan
TIBA-TIBA mucul lah miss mira kita nie coment n say "sy nak jadi sahabat awak"
wah2 teruja n happy kot haha
lepas that momentlah kami selalu chat.....
Tol tak miss mira??? kalau betul angkat siku!! hahaha

meh honey show sikit miss mira kesayangan honey k
taraaaaa!!!!!
ok nie lah miss mira honey

 next miss Ekin nie
haha
honey kenal dye when honey bukak penyataan dlm group STPM 2010
"GENG UPSI JOIN SINI"
 wah2 tak sangka lah pulak mis ekin nie join
n paling tak sangka dye 1 kos dengan honey
subjek menghafal lah haha pe lagi kalau bukan sejarah

yg paling syokk kitorang dah janji nak daftar pada masa n hari yg sama
n INSYALLAH kalau da rezeki nak 1 bilik
aminnnn

ehhh..ehh lupa plak nak bagitau name surat beranak miss ekin nie
NOR HASIKIN BT BARDAN

see cantik kan miss ekin nie hehe
senyum lebar beliau....
bakal cikgulah katakan

ok nie last honey nak kenal kan my bff
wah nie time honey n miss mira dok syokk berkasih syg
jgn salah sngka k 
bermesra-mesra menambahkan ikatan persahabatan kami
muncul lah miss Nur Cyma nie jeles
teruja tgk kami nie da ikatan persahabatn yg mesra
dgn rasa berbesar hati nya miss cyma nie request kat kitorang

"honey-za smile , Nur Amira Mohd Ruzki memang sweetlah sukalah tgk persahabatan korang"
 kami pun mulalah invited miss cyma nie untuk jf bff kitorang
alhamdulilah my cyg mayang mis Nur Amira nie dah bg cop mohor mengesahkannya haha
katanya dia syokkkk sampai tak tido mlm....
haha btul ke nie miss mira???

kalau korang nak tau miss Nurul Cyma nie jgk bakal mahasiswi UPSI samelah dgn honey


hehe bertambah bertuahlah honey when enter ajew UPSI dah dapat 2 orang sahabat 1 universiti...

walaupun cyg mayang honey MIS NUR AMIRA honey bakal mahasiswi UM tp dia tetap dlm hati honey k

FRIEND 4 EVER...!!

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers