Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Isnin, 26 September 2011

::: Miss Honey Jdi LECture:::


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ



Assalamualaikum n hai-hai
wah harinie baru honey da masa nak post entry
konon kat upsi bz lah sangat, padahal tidoq jew

harinie miss honey tak nak story panjang2
u know whay???

ala caunting2 maa...
takut lecture tiba2 masuk nie

reader nak tak tau..SEBENARNYAAAAA
honey curi2 on9 huahuahaua

baru sem1  dah pandai yek miss honey nak curi2 tulang
tak moh2 tak moh mcm nie miss honey kena rajin sikit nie
BILA LECTURE TAK MASUK KELAS MULA LAH MISS HONEY JADI LECTURE KAT
BELAKANG ......

p/s : jangan ikut perangai miss honey yekkk....tapiiiii HIDUP MAU GEMPAK BARU CERIA SIKIT KAN


。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Isnin, 5 September 2011

Miss HoNeY ReleX Luhhh!!


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamuailaikum n hai..hai...

huhuhu honey ngak sosak napas nie huahuahau
nak nangis + happy giler+ takutnya...

MOOD:jadi tak da perasaan pe2...(dah bercampur aduk)

harinie honey akan bertolak dah ke UPSI

mcm mana yek nak citer...feeling mcm dibuai2

ya allah kuatkanlah semangat miss honey
INGAT!!!
honey pergi untuk belajar!!!
no feeling2
feeling2 dah kena simpan dlm hati kunci senyap2
bkn honey tak suka pergi belajar

TAPI!!!
normal lah kan bila kita akan pergi satu tempat yg baru mcm nielah feelingnyer
kena pisah dgn family
terutama (my cyg ucuk yg 20 tahun tido bersama..wahhhh sampai mcm2 bau dah da....nak buat mcm mana tanpa dia tido honey tak lena....lastly ambik keputusan
kena tinggal jgk sbb dah teruk sgt dah da mcm2 warna+ bau+rasa) hahhaha

SO???
Ape yg blh honey buat untuk pujuk hati sendiri yek
Yeahhhh!!
i got it

ZIKIR.....

penenang jiwa dikala duka

honey kena bantu diri honey untuk berjaya dlm hidup

btul tak??

p/s: event honey bukanlah hamba Allah yg terlau sempurna...tapi setiap perkara yg honey gelisah zikir jgk honey akan cari...biar menitis air mata waktu zikir pun  sbb hati tak tenang (cinta ke..masalah jiwa ker..putus asa ker) tapi percayalah lepas korang buat korang akan rasa satu perasaan yg baru...semangat yg semakin kuat..hati makin tenang...insyaallah



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers