Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 22 November 2011

:JoDohKanLah Aku:


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua...ahlanwahsalam harinie para sahabat kerana sudi mencemar duli singgah blog miss honey...miss honey harap sume sahabat honey berada dalam keadaan sihat sejahtera.... hari miss honey dapat some request dari sahabat miss honey nak satu puisi gile2 sikit.bg menjaga hati ukhti nie miss honey bt jgak..tapi honey harap sahabat miss honey yang lain jangan wat mcm sajak mcm nie tau...tak baik.......ok dengarlah yek




Ya Tuhan ku.. kalau dia memang jodohku,

jodohkanlah...

Tapi kalau bukan jodohku,

Jodohkanlah jugak...

Jika dia tidak berjodoh denganku,

maka jadikanlah kami jodoh...

Kalau dia bukan jodohku,

jangan sampai dia dapat jodoh yang lain, selain aku...

Kalau dia tidak bisa di jodohkan denganku,

jangan sampai dia dapat jodoh yang lain,

biarkan dia tidak berjodoh sama seperti diriku...

Dan saat dia telah tidak memiliki jodoh,

jodohkanlah kami kembali...

Kalau dia jodoh orang lain,

putuskanlah!

Jodohkanlah dengan ku....

Jika dia tetap menjadi jodoh orang lain,

biar dia itu ketemu jodoh dengan yang lain dulu dan

kemudian jodohkan kembali dia dengan ku ...

Amin.....

p/s: memg susah untuk kita lepaskan orang yg kita sayang tapi percaya lah jika ada jodoh takkan kemana



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers