Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Isnin, 19 Disember 2011

Dia teTap dihati


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum dan selamat sejahtera pada semua sahabat miss honey semua... 1st of all miss honey nak minta bebanyak kemaafan kerana dah lame tak update new entry untuk sahabat honey semua yek.....miss honey harap sahabat miss honey semua berada dlm keadaan dalam Rahmat-Nya...INSYALLAH..

kali ini miss honey rasa perlu untuk kongsi 1 my feeling untuk sahabat honey semua....its about my heart...amboi macam dasyat jew dengar kan..padahal tak pun 

nie mengenai some1 dalam life miss honey... entahlah miss honey tak tau nak mulakan cerita macam mana...tapi ape yang miss honey tahu miss harap ALLAH akan memberi miss honey kekuatan untuk bersabar dan akan terus menunggunya.....miss honey tak blh paksa dia untuk terima saya dlm hidupnya...tapi ape yg blh miss honey lakukan padanya ialah setiap kali lepas solat nama dia akan miss honey sebut semoga ALLAH memberkati kami dan akan menjodohkan kami...TAPI!!! kalau dah tak ada jodoh miss honey tetap redha...hanya-Nya yang lebih mengetahui hamba2nya...mungkin  ada hikmahnya

walaupun setiap kali dia kata dia tak layak untuk miss honey..miss honey tak pernah pun nampak kekurangan yang ada padanya....Nauzubillah semoga ALLAH menjaga hati kami berdua... ape2 pun Insyallah dia tetap dihati miss honey @-@



p/s: diharap jodoh berpanjangan

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers