Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 21 Mac 2012

Ada Gaya Tak Bakal Cikgu Sejarah n EkonOm!???



Hai Assalamualaiukum sahabat miss Honey...Ape Khabar sihat kah semua sahabat miss honey nie....
huhuhuuhu tiba -tiba nak touching plak dah lama tak ber'update' blog miss Honey nie..bila dah asgment jadi makanan sarapan, tengahari semua....blog pun jadi tak terjaga plak..kesiannya..
harinie miss Honey tak nak membebel panjang2 just tak nak bagi blog nie bersawang jew huhuhu...

k jom miss Honey nak tanya layak tak miss Honey jadi cikgu sejarah n ekonomi yek huhuhu..
kalau ada rezeki..insyALLAH
cer korang tgk pic atas n sila komen yek

p/s: sorry sgt tak da perkongsian yg membantu sahabat untuk kali nie sbb miss Honey kena siapkan asgment dulu ...sorry syg

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Ahad, 4 Mac 2012

Ohh BaNyaKnyEr FaEdAh KaPeL!!!


Assalamualaikum semua sahabat miss honey hari nie miss honey akan story sikit bab kapel2 nie....ahah tgk2 ramai yg dah suka kan...ermmmmm sahabat miss honey nie....siap tersenyum sendiri lagi kan...tambah2 dah yg da buah hati it..ok berbalik kepada entry kita yg asal...OHHH BANYAK NYER FAEDAH KAPEL!! hahhaha ok entry nie miss honey tujukan kepada yg belum berkahwin.yg dah berkahwin TAHNIAH!!! anda antara org yg sudah berjaya melengkapkan separuh dari iman...ALHAMDULILAH...

entry kali nie miss honey tak nak citer panjang2.moga sahabat miss honey happy walaupun hanya sedikit perkongsian sahaja dapat miss honey berikan..so enjoy it

Faedah kapel sebelum kahwin :
1) seronok (dpt fitnah)
2) seronok (dpt dosa)
3) seronok (dpt geng dgn syaitan)
4) dpt meluahkan masalah..(Allah kan ada)
5) byk habis duit (lebih baik guna utk sedekah) , tak kurang juga yg habiskan duit beli prepaid dan bayar bil telefon yg melambung..
6) byk risau (takut awek/pakwe kita org lain kebas.. berapa kali dah miss solat pasal dok asyik berdating tak pulak risau..)
7)byk termenung dan senyum sendiri (pasal ingat peristiwa riang dgn awek/pakwe.. kita sbg muslim patutnya byk mengingatkan MATI yg boleh dtg bila2 masa..)
8) lebih mengutamakan awek/pakwe drpd org lain (hidup dlm dunia sendiri, dia dan awek/pakwe dia.. lain dah tak kisah..)
9) menepati masa dan janji (takut awek/pakwe marah/sakit hati.. solat fardhu lewat tak takut pulak... )
10) lain2 lg yg memberikan faedah dlm menambah saham DOSA drpd PAHALA..
p/s: bercinta selepas kahwin adalah seindah2 percintaan

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers