Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 21 Mac 2012

Ada Gaya Tak Bakal Cikgu Sejarah n EkonOm!???



Hai Assalamualaiukum sahabat miss Honey...Ape Khabar sihat kah semua sahabat miss honey nie....
huhuhuuhu tiba -tiba nak touching plak dah lama tak ber'update' blog miss Honey nie..bila dah asgment jadi makanan sarapan, tengahari semua....blog pun jadi tak terjaga plak..kesiannya..
harinie miss Honey tak nak membebel panjang2 just tak nak bagi blog nie bersawang jew huhuhu...

k jom miss Honey nak tanya layak tak miss Honey jadi cikgu sejarah n ekonomi yek huhuhu..
kalau ada rezeki..insyALLAH
cer korang tgk pic atas n sila komen yek

p/s: sorry sgt tak da perkongsian yg membantu sahabat untuk kali nie sbb miss Honey kena siapkan asgment dulu ...sorry syg

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

3 ulasan:

AL AZRUL berkata...

muka tu biar garang sikit...ha3

hasniza hamzah berkata...

@AL AZRULhahahaha dah habis garanglah2 azrul

Kumiko Ryou | Farah Amira berkata...

@hasniza hamzah

wakaka...xgarang pn..sweet je..:)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers