Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 3 April 2012

IntErViEw Vs Test



hai ASSALAMUALAIKUM....ha sahabat miss honey sila jawab kalau tak jawab dosa yek....
keh2 ok berbalik entry miss honey untuk kali nie....Interview Vs tEST
Ha pe dah jadi nie miss honey cer citer cer citer..
baiklah sahabat miss honey semua..sabar yek miss honey nk citerlah nie...
TAPI sebelum2 cuba sahabat kalian tgk muka dia atas...
agak2 lulus tak nak interview hehhehe
muka seposen jew yek miss honey nie...

baiklah actually miss honey ada berita gembira dan sedih nak dikongsi pada kalian semua
mna 1 yek nak dengar dulu...
ha pe lagi cepat lah pilih..
aloh korang tak yah nipulah 
hahhaha tak blh lah nak pilih kan bukannyer ada kuiz kat sinikan
baiklah miss honey akan deside
berita buruknya....
jeng-jeng
esok miss honey ada ujian mid-sem tapi satu haprak ape pun miss honey tak banyak
alahai miss honey bila nak bace buku nie
sure lah pointer miss honey akan jatuh
alamak!! miss honey tak nak
ha tau pun  miss honey..
so???
miss honey oii cepatlah pi bace buku2
hehheeh sabar sahabat miss honey sekalian
kalau miss honey bace sekarang
makna kata entry miss honey akan STOP 
so..
korang tak akan tahu berita baiknya kan

baiklah miss honey pun tak nak membebel panjang
berita baiknya miss honey tak sangka nama miss honey telah dinaikan 
dan berpeluang untuk dihantar oleh HEP UPSI for program khidmat masyarakat di bawah kementerian
wah..wah.. bertuahnya miss honey??
tapi..
miss honey takut juga lah ..
BTW miss honey kena buat yg terbaikkan
doakan miss honey yek...
so untuk tahu keadaan miss honey tentang Interview n test mid-sem
nantikan entry miss honey yg berikutnya yek

SALAM SAYANG KAMU SEMUA
miss honey SAYANGKAN kamu semua
good luck!!

p/s : tadi miss honey ada ujian speaking...jadi minah salleh jab...merapu-meraban jew cakap janji nampak mcm org putih jew dah lah....hope luluslah hehheh

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers