Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Isnin, 23 April 2012

LaGi KiSaH SiSwA~~~SiSwA UKM HiLaNg
Assalamualaikum dan salam sejahtera
 kali nie miss Honey tak nak story mory panjang berjela...ok let go bebeh.... kali nie sekali miss Honey akan paparkan kisah student IPT....sebelum nie miss Honey ada post mengenai siswi UPSI terjatuh bangunan... ha tak tahu kisahnya...baiklah sahabat miss honey boleh tekan SISWI UPSI TERJATUH BANGUNAN dan kisah selanjutnya tentang siswi tersebut sahabat boleh bace SISWI TERKENAN TERJUN BANGUNAN .

Pada kali ni miss honey akan paparkan pula kisah selanjutkan mengenai seorang siswa UKM Muhd Ubaidi Abdul Munir (No. Matrik: A119639) , 23 yang hilang dari rumah ibu saudaranya di Seri Kembangan, dipercayai akibat tekanan selepas tidak menamatkan pengajian dalam bidang mikrobiologi di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi. 

Kehilangan Ubaidi disedari apabila beliau  tidak pulang ke rumah termasuk gagal hadir ke kuliah, kehilangannya mendorong ahli keluarganya mencari Ubaidi di sekitar Bangi dan Putrajaya kerana bimbang sesuatu yang tidak diingini berlaku.
jika sesiapa tahu mengenai Ubaidi bolehlah menghubungi ayahnya di talian 014-8499825 

ape-apepun kita mendoakan Ubaidi akan ditemui dengan selamat..Miss Honey turut bersimpati terhadap keluarga beliau

p/s: story  ini miss honey petik dari Pembina UKM dan Harian Metro. untuk maklumat lanjut boleh klik di link tersebut.。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers