Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Sabtu, 21 April 2012

SiSwI UPSI mAut TerjatUH BanGuNan



Assalamualikum sahabat miss honey..miss honey masih dalam keadaan terkejut kerana salah seorang siswi ditempat miss honey belajar telah maut terjatuh bangunan E-Learning....MASYALLAH sahabat.....maut tak mengenal tempat sekelip sahaja ia akan datang tak mengira tempat, masa, siapa,???

Seorang siswi UPSI semester 4 Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Fatimah Mina Binti Md Juferi meninggal dunia selepas dipercayai jatuh daripada bangunan E-LEARNING UPSI sekitar jam 5.50 petang tadi (21/04/2012). Punca kejadian masih disiasat pasukan polis. Dan siswi ini tinggal di Kolej Ungku Omar

Takziah kepada keluarga arwah..semoga roh beliau dicucuri rahmat...Al-Fatihah
Fatimah Mina Binti Md Juferi
semoga roh almarhamah di cucuri rahmat

p/s: nak tahu lebih lanjut boleh ke SINI. perkembangan selanjutnya miss honey akan beritahu kemudian





。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

3 ulasan:

iena_mieyna ^^ berkata...

tertanya2 mcm mana arwah blh t'jatuh..nauzubillah..menggigil sy dgr berita ni..btw, sy bdk UPSI jgk..sem 1.. :)

hasniza hamzah berkata...

owh yeker...samelah YA ALLAH waktu kejadian saya ada kat bagunan E-Learning ada meeting disitu tapi tak tahu pun kejadian tersebut..al-fatihah untuk arwah

hasniza hamzah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers