Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Jumaat, 4 Mei 2012

AlhAmDuLLiLaH sYuKuR



Assalamualaikum dan selamat sejahtera sahabat miss honey...
hehhehheh sayang koramg...rindu korang rindu sesangat sahabat miss honey semua...
yeahhhhh....horayyyyyyyyyy
wah miss honey gumbira..gembira .....gombira nampak...
wahhh
teruja kot...happy kot...rasa terlepas  beban...

hehheehhe you know whay???
of couse u dont know (bi tungang langang hehhe)
mesti sahabat miss honey tertanya-tanya kan napelah miss honey happy sesangat kan

sahabat miss honey...
lepas nie bolehlah miss honey lepaskan gian nak tulis blog...
tulis bebanyakk sampai lebam biji matakan...

like.like...likelahhh korang..

baiklah miss honey nie asyik nak gelat ajew yek
oklah yang buat miss honey syukur alhamdullah sesangat adalah sebab..
jeng....jeng...
1.



2.


3.


ok STOP!!!!
my all asgment all ready done...
wahh teruja kott

bayangkan masuk minggu ke-11 sem nie miss honey dah siapkan semua asgment lecture bagi
fuyooooo seronok sgt boleh enjoy n tumpu pada last exam ajew hhehhehe

tak sia2 miss honey bersengkang mata tak tido 2 minggu
alhamdulilah semua dah sattle...tapi kena cver untuk last exam nanti 
miss honey rasa sem nie miss honey betul2 tergugat..
adakah miss honey akan dapat dekan...
???
huhuhuh 4 this sem i am not sure 4 that...
redha

last sem dengan this sem tak sama...

pe2pun enjoy  keep ur smile (^_^)
p/s: alhamdulilah dapat juga balik kg tgk mak abah....tak ape penat sikit janji dapat tgk senyuman mereka..



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

Kumiko Ryou | Farah Amira berkata...

hehehe...samalah kita..hepi..tp kan ak final nk dkat..wsau sgt

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers