Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Jumaat, 10 Ogos 2012

Malam di AKEPT 10/8/2012


Assalamualaikum dan Hai-hai 
macam biasa miss honey suka sangat update my blog hehehhe
bab tutorial untuk blogger...insyallah miss honey akan usahakan wat yang terbaru yekk..
apasallah malam ni ayat touching pula...
tippp....tippp...tukar mood jab

yeahhh hai kawan..
ha barulah ceria sikit hehehhe
baiklah susana malam di akept amat tenang
macam biasalah mula-mula tepat pukul 7.25 mlm kami semua berbuka puasa
wahhhh yamieee sedapnya....
tengok sana nak...tengok sini nak...
miss honey rasa nak makan semualah pula (nafsu syaitan dah2)
tapi miss honey just sempat makan nasi ajew....
hohoho yang lain dah tak leh masuk.
nasib baik yang lain tak ambik lagi
kalau tak mesti kes membazir pula hahhahha....

nak tengok tak ceria tak time berbuka kami

jom miss honey tunjukkan
(tunggu masa nak makan aje)


lepas makan kami semua cepat-cepat nak bersiap nak solat magrib pula...
hohohoho takut tak sempat pula.....

tapi sebelum solat semetara nak tunggu insyak sempat lagi snap-snap picture
hahhha ape loh nak jadi nie.....



kemudian dalam pukul 9.35 kami selesai melaksanakan solat terawikh bagi malam ramadan ke 22.

cepat-cepat bergegas ke dewan akept

di sana kami dilatih oleh MyPartner

hehhehe aktivitinya nak tau apa???

BAK SINGGIT..!!!

penat sangat dok main aci ligan ...
fuhhh kanan fuhh kiri sempot ....
apa-apa pun stail enjoy...

pulun ligan..
mai sana mai sini...
rupanya aktiviti ini bertujuan untuk mengetahui intergriti kami
sama ada jujur or tidak..
alhamdulilah nampaknya semua DUTA jujur belaka..
ha inilah yang baru dikatakan DUTA yang ikhlas membantu masyarakat bukan ambil kesempatan..

baiklah miss honey dah mengantuk...tunggu entry hari ke-2 disini lagi yek
salam sayang












。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers