Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Ahad, 5 Ogos 2012

tak sabar nak jumpa mereka :Kursus for Duta Universiti



Hai ASSALAMUALAIKUM
hari ini miss honey tak bercadang nak tulis tutorial blog or  islamik
JUST today 
miss honey nak cerita sikit-sikit mengenai jadual kursus..
HAH kursus ape???
Kursus for Duta Universiti NBOS 4
so entry kali ini just miss honey fokus kepada 
duta-duta yang bakal mengikuti latihan tersebut..
miss honey tak bercadang nak tulis panjang pasal pengisian dalam kursus tersebut
yang itu bukanlah kepakaran miss honey..

ok lets go sayang
ape yang miss honey nak story adalah mengenai 
perkara yang tersirat
ape yek???
baiklah melalui program kali ini miss honey dapat kita dapat menjalinkan silaturahim antara duta-duta dari negeri lain
kita dari pelbagai bidang dan universiti diharap kita dapat sama-sama menjayakan program kali ini, secara tak langsung matlamat kira bagi memajukan kawasan luar bandar dan menjadi agen antara kerajaan dan luar bandar dapat dilaksanakan dengan jayanya
miss honey tahu senior-senior dalam DU nie ramai yang berpengalaman so, miss harap mereka dapat berkongsi ilmu dengan junior macam miss honey yang serba serbi tak tahu (ececeh merendah diri tahap gaban lah pula)
kali ini kita semua duta-duta dapat  berpuasa dan berbuka same-same.....wah its realy OWESOME!!!
bukan senang kita nak dapat peluang macam nie????
yang paling penting  miss honey betul-betul tak sabar nak jumpa kamu semua ;)
senior-senior yang miss honey kenal as kak hajar, abg sham,abg syafarees, kak farah, kak dayah, kak dila, dan ramai lagi...korang memang terbaik..
dan ucapan yang tak terhingga  buat puan Dayana (Puan D), dan kak Lisa yang bertungkus lumus bagi menjayakan program yang kita akan sertai kali ini

wah entry ni ala-ala wakil rakyat nak bagi ucapan aluan pula...
ehh mana ada tau just kadang-kadang suka sangat nak tulis pasal korang semua..

pasal latihan di AKEPT nanti nantikan miss honey tulis di entry yang lain yek...
nantikan .......

nah bagi yang tak dapat jadual nie sila lah korang terjah bawah...nie puan D dan kak Lisa yang bekerja keras untuk kita semua yang buat kan.....

(tekan gambar untuk lebih jelas)

tetiba pula rasa nak upload gambar adik-adik group 13
program educate malaysia di gopeng siri 2
hehhheh 







。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers