Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Sabtu, 11 Ogos 2012

Teknik berblogging di AKEPT


Hai Assalamualaikum hari ini miss honey telah mempelajari teknik membuat blog yang baik
nak tahu siapa yang sudi mengajar miss honey hari ini.
ha inilah En. kacak bertiga yang sudi mengajar miss honey
nak tahu siapa
sebelum itu korang terjah dulu blog mereka
hehheehhheheh

inilah dia En. Syed Syahrul Zariri...nak tahu siapa beliau moh kita ke blog beliau http://syedsyahrul.blogspot.com/
En. Kacak yang ke dua yang sudi mengajar hari ni ialah En. Shafiq http://jbfoodclub.com/
( ha ini lah pengajar yang sudi mengajar miss honey hari ini)

baiklah ape yang mereka mengajar miss honey hari ini.
 baiklah mereka mengajar macam mana nak menjadi blog yang baik..
banyak juga yang miss honey belajar..

rupa-rupanya untuk pengetahuan korang sebelum ini miss honey hanya tahu untuk menulis hanya boleh publish di blog sahaja...

rupa-rupanya macam-macam lagi
contohnya kita boleh menulis di WordPress.com dan tumblr
wahhh rasa kecik pula miss honey..tapi memang kecik pun hehhehe
banyak betul benda yang miss honey tak tahu rupanya...

hope lepas nie dapatlah miss honey menulis dengan lebih baik yek...insyallah...Mudah-mudahan
Amin





。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

korang kat mana jom kongsi teknik menulis blog...hehhehe

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers