Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Isnin, 10 September 2012

tom yam saya sedap tak??


Hai assalamualaikum dan selamat sejahtera
sekarang anda bersama segment merepek meraban bersama miss honey
ewahhh berlakon ala-ala DJ radiolah pula yek
baiklah kali ini miss honey akan story morry kat korang pasal 1st time miss honey masak  mee tomyam kat kolej kediaman miss honey dekat UPSI....hehehhehehe
nak tahu kolej apa??? of couselah sayang KOLEJ UNGKU OMAR
baiklah korang nak tahu tak miss honey dah pindah ke kolej baru dah
hhahahahhaah (muka bangga giler nie)
almaklumlah dah jadi orang orang perak balik
kalau tidak jadi anak negeri celup , kejab perak kejab selangor
hahahahhahaah hebatkan (sekali lagi muka bangga)

baiklah macam biasa miss honey mulalah nak melalutkan
STOPPPPPP!!!!
kembali kepada cerita asal
hehhehhehe dengan muka bangga dan semangat miss honey pun mula-mula lah masak kat kolej nie
banggalah sangat padahal takut...
U KNOW WHY????
hahhahaahha almaklumlah pengesan api ada kat atas shiling....
nak mampus kalau lah berbunyi habis basah lantai
tak pasal-pasal bomba datang heheehehe

korang nak tengok tak cubaan pertama miss honey masak...
mohh kita terjah picture di bawah yek sayang....
(ha sedap tak???? nak rasa...)

( inilah meenya...barulah dikatakan mee tomyam kan)

ha korang nak tahu tak yang paling best miss honey berkesempatan bagi junior-junior miss honey rasa
so korang tau ape diorang balik
ha tengok bawah cantik tak lukisan diorang buat miss honey....
opsss tertiba rasa terharu nie
hehehehheheh
baiklah miss honey penat dah nak story mory nie.......
laporan..kelas....kuliah..asgment banyak...
bersua kembali
bye...bye sayang


。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

siapa nak rasa...cepat2lah komen yek!!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers