Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 31 Oktober 2012

Hey!! i'm pink girl


 ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.....
macam biasalah miss honey akan tanya kat korang
khaifahaluka??????

huhuhuhu tertiba miss honey rasa sayu jew hati 
nak tau kenapa...???
mana taknya dah lama dah miss honey tak tulis entry baru
hohoho rindu tak kat miss honey....

baikah kali ini dengan tema
Hey!! i'm pink girl...
miss honey akan menyelongkar mengenai diri miss honey...

amboi apa yang pink sangat nie???
ha korang nak tau apa dia...

moh kita terokai sama-sama


actually miss honey rasa semua barang peribadi miss honey colour pink???
tak caya???? tanyalah mak miss honey...

ececeh mesti tak dapat tanya kan....
aah korang tgk blog miss honey pun korang dah boleh agak dah kan
pink sana....pink sini...pink sinun.....dan sebagainya

antara barang yang bakal miss paparkan adalah barangan peribadi miss honey
maknanya korang beruntunglah dapat terjah barangan miss honey yang private nie

Hai kalau korang nak tau al-quran nielah antara benda paling miss honey sayang...sure lah warnanya pink kan...tapi bukanlah bermakna miss honey sayang sebba warnanya yek

ha nie adaah beg make up miss honey...barang dalam????
aik tak boleh bagi tau rahsia yek

ini adalah beg alatan mandi yang comel bagi miss honey...
pink kan...beg nie miss honey akan bawa ke mana-mana jika terpaksa da urusan di luar

agak-agak korang apa lah benda nie yek???
untuk pengetahuan korang inilah syampu n cecair mandian miss honey....yang pink2 adalah syampu
yang biru adalah cecair mandian...comel tak??

aik miss honey jangan kemana-mana tanpa membawa tisu basah nie....
baunya yang cukup harum memang pebagai kegunaan

hehehhe yang ini paing miss honey mau tangok ini adalah rexona for teens....hahhah
 comel gitu..sekali guna..wouuu cool jew..

ini pula adalah pencil box miss honey...menjadi kebiasaan bakal cikgu dengan kotak pensil tidak dapat di elakkan..perlu bawa kemana-mana..tapi sayang macam kanak-kanak jew pencil box miss honey...

nak tau barangan lain yang berwarna pink yang miss honey ada...
tupppp..tuppp tunggu...
insyallah miss honey akan kongsikan
bye...bye


ASSALAMUALAIKUM










。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers