Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 9 Oktober 2012

Program Health of Malaysia


ASSALAMUALAIKUM DAN HAI-HAI
apa khabar ukhwat dan ukhwati sekalian....
Alhamdulilah selesai sudah miss honey menyertai program Health of Malaysia.
korang tau tak apa itu program Health of Malaysia???
baiklah takmoh sedih-sedih k miss honey akan terangkan kat korang yek...
baik-baik sayang dengar tau!!
program Health of Malaysia kali ke2 ini telah di buat di Kemas Gopeng, Perak.
actually, buat pengetahuan korang program ini merupakan salah satu daripada program di bawah
Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPT) bagi membantu masyarakat di luar bandar.
sebenarnyakan kalau korang nak tau, ramai benor yang terlibat bagi menjayakana program kali ini...
nak tau sapa????
hhahahaha kelakarlah pula mis honey...
miss honey tanya, miss honey yang jawabkan
tapi tak kisahlah....whatever!! miss honey tetap nak story mory kat korang juga...

baiklah program kali ini mendapat kerjasama daripada PPUKM .....apa kebenda pula benda tu...hehheheheheh
 baiklah PPUKM..merupakan singkatan pada pusat perubatan UKM....dan turut tidak ketinggalan juga ...
program ini turut di jayakan oleh pihak miss honey and the geng???? of couselh daripada DUTA UNIVERSITI.....hheheheh

miss honey akan story mory sikit mengenai sebelum perjalanan program kali ini...bagi yang dengar teruskan membaca. bagi yang tak nak korang kena baca juga.... hehehhehe
2 hari sebelum program ini bermula iaitu pada khamis dan jumaat.....miss honey dan geng Duta Universiti yang lain di kehendaki masuk kampung,taman,pasaraya, segala bagailah bagi mengedarkan pemplat mengenai program Health of Malaysia yang bakal di adakan pada 6-7 oktober 2012

fuhhhhhh korang nak tau pengalaman miss honey memang agak mencabar!!!
korang nak tau kenapa tak??? mana taknya tengah-tengah miss honey berlagak ala-ala budak saleswomen dok promosi barang....ada ke patut seorang pakcik dia kata miss honey mesti budak Masterskill nak buat praktikal......HELLO!!!!!!!.....muka miss honey nie macam budak masterskill ker....adoi yang paling tak tahan siap pak cik2 tersenyum sinis lagi kata dia pun bahagian perubatan juga....ASSALAMUALAIKUM...PAK CIK saya nie datang nak wat promosi pasal program kesihatan percuma.....tak perulah nak buat muka bangga dan berlagak kat miss honey.....YA ALLAH sabar jewlah.....by the way bagi miss honey kena anggap ia pengalaman lah kan....pengalaman mana boleh di jual beli kan...

baiklah time miss honey masuk kat kawasan perumahan di taman-taman pula lain ceritanya.... hahhahahah miss oney nie dah lah jakun kalau jumpa encik anjing... huhuhuhu bagi miss honey memang mencabar..baru aje miss honey nak masukkan pemplat dalam peti surat setiap rumah...tertiba ajew ada seekor ancik anjing yang muka gelebih nie datang depan-depan miss honey.....apa lagi miss honey dengan muka terkejut buka langkah seribu lah...kurang asam punya anjing....hhheheh seekor menyalak habis semua anjing kat taman tersebut menyalak...terasa miss honey nie macam pencurilah pula....

berbalik pula cerita sepanjang program di jalankan..miss honey nampak memang program kali ini mendapat sambutan yang mengalakkan dari masyarakat di sekitar gopeng, ipoh, Tambun dan sekitarnya.....ALHAMDULILAH tak sangka ramai juga yang datang.....

apa-apapun program ini berakhir dengan jayanya.....terima kasih semua =)...

nah di sini miss honey ada selitkan sedikit gambar-gambar sepanjang program kali ini...
duta-duta universiti



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

:)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers