Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 19 Disember 2012

apa themes blog miss honey 2013


ASSALAMUALAIKUM...selamat sejahtera

wah pagi2 nie miss honey bangun tidur ajew...
pusing kanan, pusing kiri,
ukur keliling rumah tak tahu baat apa...
inilah kalau gara-gara asgment dah tak ada nak kena buat..
btw tertiba miss honey terfikir apa tema miss honey untuk tahun baharu yang tak lama lagi nie...

tahun 2013.
mestilah ada perubahan kan kat blog miss honey....
tapi apa yek ahhhhh tension nyerr...
miss honey ingat nak tukar colour blog..
asyik blog miss honey, pink, puple...warna yang sama ajew macam warna tema bilik miss honey plak....

so, tertiba ajew ini menjadi asgment miss honey yang terbaru..
tapi tak bestlah kan kalau sorang-sorang ajew buat benda nie...
jom tolong miss honey memikirkan colour miss honey patut jadikan themes tahun 2013....
bagi mengantikan tema tahun 2012 nie...



plezzzz help mee........
sikit info
  • miss honey tak suka letak gambar sendiri sangat, mcm blogger lain miss honey suka letak gambar cartoon terutamanya yang muslimah cute miut
  • miss honey cintakan kelembutan...tak suka warna pink TAPI semua barang miss honey pilih akan warna PINK....hahahahha otak dah senget
  • umur miss honey tahun depan 2013 dah 22 tahun, so korang kena lah fikir yang sesuai dengan umur miss honey
  • miss honey suka yang islamiksikit tapi still lagi nak yang cute,comel,hahhahaha
k lah nak fikir asgment baharu nie...

k tatata

ASSALAMUALAIKUM

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

6 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

korang rasa aa yang sesuai miss honey nak tukar tema yek..cer komen sikit

Kumiko Ryou | Farah Amira berkata...

@hasniza hamzahhehe...ce amek kaler pastel..yg lembut2 la..then guna layout diari ke...

love bunga querida berkata...

pilihlah warna lembut , warna blue baby ke, :)

hasniza hamzah berkata...

@Kumiko Ryou | Farah Amiraalah macam mana2 tak pandailah kite...ajarkan

hasniza hamzah berkata...

@love bunga querida ha ah ok juga2 sebab tak pernah cuba warna2

Miss SS berkata...

baby blue + baby pink. cuteee!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers