Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 19 Disember 2012

FORUM SEJARAH di Universiti Malaya



ASSALAMUALAIKUM DAN HAI...HAI


hari ini entah apa mood miss honey...
semua yang terlintas dalam hati miss honey akan miss honey update dalam blog miss honey

baiklah tertiba sekali lagi miss honey teringat pasal 
FORUM SEJARAH di UM
forum ini diadakan dengan kerjasama  UM, UKM, UIAM, UPSI..
forum ini telah di adakan pada 15/12/2012..

wakil panel yang dipilih berdasarkan setiap tahun iaitu tahun 1, 2 dan 3....

so, nak dipendekkan cerita miss honey mewakili UPSI bagi menjadi ahli panel bagi tahun 2,,,,,
wahhh wahhhh seronok bangat...untuk pengetahuan korang, 
ini adalah kali ke-2 miss honey mewakili PERMAS (Persatuan Mahasiswa Sejarah)
bagi forum untuk ke UM...(Buat muka riak dan Bangga)

hahhahahahah dah-dah tak payah nak riak sangat lah miss honey oiii
nanti ALLAH murka,... apapun tak dapat...

baiklah pada kali ini miss honey akan kena bentangkan forum bertajuk
"sumber lisan satu solusi atau kontroversi"

ha mencabar tak???hehhehehehe

bagi miss honey sumber lisan akan dianggap sebagai satu solusi jika kita mengambil pendekatan sebagai salah satu penyelesaian dengan mengambil pandangan ramai pihak. seperti mana yang kita sedia maklum sumber lisan tidak dapat tidak akan ada sumber tokok tambah, jadi bagi memastikan sesuatu benda tersebut sahih, kita perlulah mengambil pandangan dan sumber dari pihak yang bertentangan, maksudnya kita ambil pandangan semua pihak..baru kita kaji sama ada bertepatan atau tidak dengan dokumen, surat perjanjian atau apa-apa sahaja yang membantu kajian kita.....
jika menjadi kontroversi pula bila kita hanya mengambil pandangan sebelah pihak sahaja dan kita bias serta membuat pengadilan moral..bagi memastika sesuatu sumber itu tepat atau tidak kita perlulah buat kritikan dalaman dan luaran

nak tengok tak gambar kami sepanjang program...moh terjah sikit..








baiklah
ASSALAMUALAIKUM




。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

2 ulasan:

::Misz sunsWeetz:: berkata...

nape x jemput UTM hehe lau x le kita jumpa=)

hasniza hamzah berkata...

@::Misz sunsWeetz:: owh yeker miss honey tak tahu sebab tuan rumah nie UM....tak apa insyallah miss honey rancang tahun depan kitorang akan buat debat sejarah dekat UPSI....mungkin kita boleh berjumpa di sana

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers