Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 19 Disember 2012

KURSUS DUTA YSS KE VIETNAM,KEMBOJA DAN LOAS


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-hai
sekali lagi kita bertemu dalam segment merapu meraban miss honey....
hehheeh tak adalah miss honey melawak ajew...baiklah

kali ini miss honey akan story pula cerita miss honey kena ke KURSUS YSS bagi pemilihan misi ke Vietnam...
kursus kali ini miss honey jumpa ramai sangat student yang hebat2 dari pelbagai Universiti yang turut sama hebat....'

ada yang bekas MPP, PENGERUSI KELAB, MPP, dan macam 2 lagilah

wah...wahh memg hebat2 kalian....patutlah korang terpilih untuk ke kursus ni yek....
almaklumlah korang akan terpilih bagi mewakili student universiti keluar negara bagi menjalankan
misi sukarelawan terutamanya bagi negara-negara dunia ke-3....dalam program ini yang di sertai oleh lebih kurang 40 orang pelajar universiti akan dipilih untuk ke beberapa misi ke luar negara seperti vietnam, loas dan kemboja

buat pengetahuan kawan-kawan dalam kursus ini miss honey jumpa ramai orang hebat2....
contohnya miss honey jumpa WAN HAZMAN....korang kenal tak WAN HAZMAN nie...

tak kenal??? alah janganlah bagi malu miss Honey...
baiklah miss honey akan cerita serba sedikit mengenai si dia nie.....WAN HAZWAN kalau korang nak tahu beliau merupakan pencentus idea kepada kad diskaun siswa 1 Malaysia yang korang guna sekarang ini..
untuk maklumat korang juga, beliau merupakan bekas YDP MPP KEBANGSAAN.....ha??? hebat bukan...
yang paling menarik lagi mengenai beliau, walaupun sebuk sebagai pelajar yang aktif tapi akedemik boleh gred dengan pointer 3.93......wahhhh miss honey rasa nak menjerit dengan.....hebatnya budak nie....
kalau miss honey...ermmmm jawabnya...............??????????????//

nak tengok rupa WAN HAZMAN.. nah ini dia...


baiklah selain itu juga miss honey dapat juga jumpa ramai lagi orang hebat2....
nak tahu tengok bawah yek...

\

nak tengok sarapan miss honey???

jangan terkejut sudah yek...





baiklah miss honey saje nak tunjuk kat korang plak gambar kitorang sepanjang program hehhehe..

tertiba plak sakit kepala..adoi........k lah nak blah dulu..

bye ASSALAMUALAIKUM






。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

2 ulasan:

Masmira Masri berkata...

wahh bestnyaaaa

hasniza hamzah berkata...

@Masmira Masri ha ah best sangat boleh jumpa ramai kawan-kawan yang hebat

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers