Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 30 Januari 2013

hari ini besday saya paling teruk!!


ASSALAMUALAIKUMdan Hai-Hai
apa khabar semua sihat?
miss honey
sorry kalau maybe entry buat kali ini tak seceria selalu
entahlah korang septutnya hari ini  merupakan hari yang paling gembira buat miss honey tahun ini
tapi entahlah sebaliknya yang terjadi...
miss honey rasa sangat sunyi...tiada sambutan hari lahir, tiada kek, dan tiada kat ucapan
macam tak percayakan seumur hidup miss honey selama 22 tahun miss honey tak pernah dapat kek besday...
hahhahahhahaa gelak untuk diri sendiri (walaupun tengah taip entry sambil nangis)
miss honey tak pernah harap semua itu sebab miss honey tak pernah rasa semua itu..jadi benda seperti itu adalah biasa bagi miss honey...tapi perasaan tak dapat di nafikan hati seorang wanita untuk dihargaikan..
mesti korang pelik kan miss honey tulis entry sedih kan hari ini
sebab inilah perasaan sebenar yang miss honey alami selama ini, sunyi ,sepi, tiada teman, tiada siapa itu adalah lumrah hidup ku...
mesti korang pelik kan bagi yang kenal miss honey seorang yang banyak cakap aktif,mesra happy,
tapi dalam hati siapalah tahu...
hanya tangisan hati aje yang menjadi teman...
miss honey tengah tunggu seseorang untuk wish besday miss honey.
entahlah dia tahu atau tidak
tapi tak apalah seperti tahun lepas jangan mengharap!!!
mungkin orang sekelilingku akan tahu kehadiran ku bila dah tiada lagi di dunia ini
tapi adakah mereka sedar..
entahlah..hanya ALLAH yang menjadi penemanku selama ini.........
miss honey rindukan seorang kawan baik.seorang pun jadilah...
miss honey teringin nak jadi mcm orang lain juga sentiasa gembira
nasib baik ada mak abah....tq so muchhh,

p/s: sorry jika entry kali ini tak best sebab hati tengah sedih



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Rabu, 23 Januari 2013

Topup Giveaway by FD


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
apa khabar korang miss honey sihat ajew..
heheheh macam biasa miss honey curi-curi buat entry..
ahah tapi korang kena ingat miss honey tak cerita pasal diri miss honey dah kali ini
entry untuk kali ini miss honey akan buat entry untuk Giveaway dari cik Diana kita..
hehehehheh mana tau kalau menang boleh dapat topup free dari cik Diana kita nie...

koreang nak join tak giveaway nie..
kalau nak join klik lah blog cik Diana dibawah nie


baiklah kali ini miss honey akan tag 2 sahabat miss honey pula...
nak tahu siapa mereka ???
 ha ini dia...


dan ini 


baiklah setakat ini sahaja buat kali ini..k bye
assalamualaikum










。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Belajar buat blog!! Tapi??


ASSALAMUALAIKUM  dan Hai-Hai..
wahh rindu kat korang??
toleh kanan toleh kiri tak ada siapa pula yang rindu kat miss honey yek
huahua malu...
ahhh tak kisahlah its not the question  beb!!!
ha hari ini miss honey nak story kat korang yang miss honey belajar buat blog.
ahah tapi bukan buat blog guna Blogspot macam miss honey buat sekarang tapi guna wordpress beb!!!
aha!!! mak oii miss honey manalah pandai buat blog guna wordpress...
ahh tapi tak kisah lah miss honey tengah cuba belajar nie walaupun dalam hati resah gelisah
ahaoooiiii pandai ke aku ni!!!!
ahh tak kisahlah miss honey buat muka yang gigih cuba perhati juga apalah penceramah ini ajar....
buat muka gigih sikit!!!
dalam dok dengar ceramah.asih sempat tengok camera


muka miss honey yang tengah blurr pasal wordpress....

entahlah miss honey tak ambik tau sangat pasal wordpress nie..
you know why???
saya setia kat blogspot yek...
actually semua nie sama ajew...
tak kisahlah korang nak buat blog guna apa pun
ikut keselesaan korang..
kalau gadis pink macam miss honey nie..miss honey lebih suka blogspot..
saya suka edit html k!!! 
nak tau buat blog tapi tak tau toturial edit blog nak bagi cantik??
nak cuba ikut toturial miss honey di SINI

p/s: baiklah bersambung lagi perut miss honey dah lapar. bye assalamualaikum

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Selasa, 22 Januari 2013

kami dah tiba di akept 22/01/13


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai..

apa khabar korang??
moga ceria-ceria selalu...

baiklah malam ini...dengan hati yang gembira...perut yang kenyang..hati yang girang , perasaan yang tenang, miss honey akan story kat korang yang miss honey dan rakan-rakan yang lain dah sampai ke akept...
bagi diri miss honey ini kali ke-3 miss honey ada program di sini...
penginapan??? makanan dia??? wah memang TERBAIK!!! 
makin tembam lah miss honey..
miss honey seakan2 mula lupa pula janji miss honey untuk diet 6 bulan yang lepas hehehehh...
entah apa2 entah miss honey nie,,,,
baiklah korang miss honey dah cerita serba sedikit aktiviti miss honey hari ini...yang lain tak baper best pun sebab banyak masa habis masa dalam bas aje hehehhe
dah tiba masa untuk miss honey tidur ni...
esok miss honey seawal 7.30 pagi dah ada program dah 
baiklah sebelum tidur miss honey post gambar sebelum kami bertolak tadi,,
sudi2 lah tengok yek..




p/s: sory rakan-rakan lain tak sempat nak snap picture korang..esok kita snap yek



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Isnin, 21 Januari 2013

Program Health for Malaysia di Rtc Gopeng


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
Apa khabar kalian sihat???
baiklah tibalah masa cuti semester
masa ini lah miss honey gunakan untuk mengupdate blog miss honey yang tak seberapa nie.. 

baiklah kali ini miss honey akan story tentang Program kali ini..

wah bestnyer bila miss honey tahu program kali ini kan di buat di RTC Gopeng...
tak sabar rasanya miss honey nak pergi  mula-mula (tertiba jadi duta pertama datang sebab excited nak pergi)
hehheh mana taknya Mydin bukak beb...harus kau, otak  ingat nak shopping!!! greekkkk rasa macam dah salah niat nie....ehh tak lah miss honey ikhlas datang nak roving mula-mula (barget masyarakat prihatin lah pula)

baiklah koramg tahu tak penginapan kali ini di mana
wah tahap hotel beb...mestilah di Pusat Latihan Uitm di kg Gajah

baiklah bagi rakan rakan duta miss honey sekalian mesti nak tahu kan apa aktiviti kitorang buat???
nak tengok gambar tak???
meh terjah kat bawah nie yek..






























。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Ahad, 20 Januari 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
apa khabar sihat semua...
alhamdulilah miss honey juga sihat sentiasa hendaknya.
bagaimana dengan korang pula?

baiklah kali ni miss honey akan join segment oleh miss Uza nie...
hoho nak tahu kenapa miss honey nak join sangat??
of couselah miss honey tengok last datenya 30 JANUARI 2013
apa ada dengan 30 JANUARI..

nak tau tak tarikh itu semperna tarikh lahir miss honey


siapa nak join segment nie ??

Tarikh Tamat: 
30 JANUARI 2013, Rabu jam 11.59 malam

Hadiah:
Top Up RM 5 x 10 blogger yang bertuah
(jika melebihi 200 peserta, topup akan bertambah kepada 20 x RM5 Top Up)

jom sama2 kita join..

p/s: mana tahu kalau miss honey dapat topup free untuk besday miss honey kan


。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Sabtu, 12 Januari 2013

Giveaway HaSn!Za HaMZaH


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
apa khabar korang semua...
selamat datang lagi ke blog miss Honey yang tak seberapa nie...

wahai rakyat jelata..
miss honey mengumumkan miss honey buat 1 giveaway kat korang
moh ler korang semua masuk noh
Actually ini 1st time miss honey buat giveaway
dan sebenarnya giveaway yang miss honey buat ini adalah semperna Besday Miss Honey yang akan datang
30 JANUARI 2013
hehhehe teringin pula nak bagi hadiah kat kawan-kawan miss honey nie (buat muka macam masyarakat prihatin)

korang nak join tak...
alah joinlah miss honey amat bersuka cita dan riang gembira....
mudah aje..nak tahu tak macam mana jom tengok bawah yek sayang-sayang semua

  •  Wajib FOLLOW --->Blog HaSn!Za HaMZah
  • LIKE page ---> Hasniza Hamzah dan BiSiKaN HaTi MuSLiMaH
  • Letak banner di atas untuk entry Giveaway HaSn!Za HaMZaH
  • Kemukakan 3 soalan untuk tanya pada Miss Honey
  • Sertakan Wish besday korang pada Miss Honey
  •  Tag segmen ni kepada 3 blogger lain (pastikan mereka tahu)
  • buat 1 entry berkenaan "Giveaway HaSn!Za HaMZaH "bersertakan step miss Honey diatas
  • kemudian..letak LINK entry korang tu kat kotak komen di bawah
  • TARIKH TAMAT: 5 JANUARI 2013(bergantung pada keadaan)
  • Hadiah-hadiah
Topup RM5 x 3 orang

Side bar link blog korang di blog miss honey  x 5 orang pemenang selama 2 bulan

1 entry promosi blog korang x 3 orang

cara pemilihan:
mengunakan random. org berserta wishes yang best kepada miss honey
hadiah akan ditambah jika ramai yang menyertai. 
wajib FOLLOW dan Like seperti mana miss honey cakap diatas (akan diperiksa,kalau tipu anda akan ditendang keluar)
Giveaway ini akan terbatal jika tak cukup 30 orang peserta (semperna 30 haribulan besday miss honey)
p/s: sorry hadiah tak seberapa sebab ini miss honey buat sendiri Insyallah Jika ramai join miss honey tak akan segan-segan korbankan sedikit wang biasiswa miss honey untuk tambah hadiah k. kalau nak sponsor boleh beritahu miss honey juga.









。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Jumaat, 11 Januari 2013

Saya Blogger Dari Negeri...


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-hai..
apa khabar korang??
baiklah miss honey dah diserbu keboringan...
lalu dengan muka yang lemah lesu miss honey nak cari kawan dari blogger lain
dapat jugalah berkenal-kenalan yek dak???
heheheheh 
tak moh gatal-gatal sudah


cer korang teka miss honey dari negeri mana??
negeri yang paling kaya ???
selepas emas??

apa yek??

mestilah jawapannya adalah 
PERAK!!

korang dari negeri mana share lah sikit??

nak tahu apa keistermewaan perak??

ha moh miss honey nak citer kat mike sikit
opss miss honey tak pandailah nak cakap PERAK!!
mana taknya miss honey nie dah berada di Utara Perak...
ha korang kalau yang dari utara perak dekat mana???

PARIT BUNTAR???
BAGAN SERAI??
SELAMA??
TAIPING??

miss honey orang SELAMA...
nak femes sikit tukarlah jadi FOREVER..
ha best tak nama forever...

miss honey nak minta izin nie nak cakap bahasa kampung miss honey yek
sedangkan tempat jauh lagi dikenang inikan tempat dok mengira anak itik belakang rumah miss honey...

hurmm tempat apa yang kami nak habaq kat hangpa yang best yek??
ha hangpa tau dak kat SELAMA nie dah dekat dengan TAIPING kan
so kami nak habaqlah kat hangpa tempat kami suka pi mestilah TAMAN TASEK TAIPING
sebelah dia ada ZOO TAIPING
fuhh femes kot kami nak cita kat hangpa NIGHT SAFARI tu..
kau ada??
yang paling miss honey tak tahan pun belajar kat PERAK juga
di
UNIVERSITI PENDIDIKAN TANJUNG MALAM

selain itu juga tempat yang femes kat tempat miss honey...LATA ULU MENGKUANG
hanpa pernah pi dak??
mesti tak pernah kan...
tempat ni terkenal dekat tempat miss honey ajew...

baiklah kalau nak cakap pasal makanan
ha miss honey suka makan durian...tapi bukan sebarangan 
miss honey suka makan DURIAN BATU KURAU...
hangpa pernah makan dak....
miss honey nak habaq mai...SYOKKKK makan durian tu....

baiklah nak tahu tempat yang lain??
cer korang komen kat bawah...mesti miss honey balas...

baiklah saudara Apit

miss honey nak tag2 orang mangsa miss honey

huhuhu dah penat menaip ...
jumpa korang lagi..
ASSALAMUALAIKUM




。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Simple Giveaway


ASSALAMUALAIKUM dan HAI-HAI..
baiklah untuk malam ini kali ke-2 miss honey join Giveway
biasalah semangat mengumpul hadiah besday (kalau da rezeki)
 giveaway kali ini miss honey join dari Cik Diana pula...


hadiahnya...wah menarik 
untuk wanita...
bak kata orang dari wanita untuk wanita....

nak tahu hadiah??
sabar dulu kena join dulu...
nak join kat mana miss honey??
cer tengok bawah

http://3.bp.blogspot.com/-TYCyFZQyhMg/UOwF_GVa9MI/AAAAAAAAGM8/2E34XjMdzVs/s1600/bannersimpleGA.jpg

baiklah miss honey dah tag sahabat miss honey nie

nak tahu hadiah tak???
ok seperti yang dijanjikan

cerkorang tengok kat bawah..

 Make A Wish Necklace x 1

Horoscope Necklace x 1
** Ikut Horoscope pemenang**

toupu RM5 x 2

wah menarik tak hadiahnya??
menarik kan??

tarikh tutup:
15 JANUARI 2013 (8.00 p.m)

baiklah sampai di sini saja bye 



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Giveaway by Dazh's Craft


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-hai...
sihat semua...??
miss honey baru ajew habis imtihan siang tadi
wah tinggal 1 paper lagi
so? 
tommorow miss honey dah MERDEKA untuk semester ini
malam ini miss honey mencuba lagi dengan menyertai Giveaway daripada Dazh's Craft


nak tahu nak join macam mana...
meh !! TEKAN SINI

hadiah yang ditawarkan juga amat menarik....
nak tahu????
opsss kena joinlah dulu yek..

baiklah sayang-sayang semua tarikh tutup giveaway ini 
20 JANUARI 2013

baiklah sayang-sayang semua..
bye
ASSALAMUALAIKUM

p/s: miss honey banyak masuk giveaway..minggu nie?? nak tahu kenapa?? nak kumpul hadiah besday miss honey  30 JANUARI nie ...sapa ingat???

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Khamis, 10 Januari 2013

Huda Syafiqah 1st Giveaway


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-hai..
apa khabar antum dan antumna sekalian..
sihat??
miss honey sihat...
baiklah ini giveaway yang ke-3 miss honey join untuk hari ini
nak tau giveaway apa pula kali ini...
nah ini dia

Huda Syafiqah Ist Giveaway


baiklah nak tahu link untuk giveaway ini??

nah ini dia..

ok dah dapat...
permintaan penaja seterusnya seperti giveaway lainlah
miss honey akan tag tiga rakan miss honey...nak tahu siapa 
tengok bawah yek...

INTAN MANIS 1 
INTAN MANIS 2 
INTAN MANIS 3

terdapat pelbagai hadiah yang disediakan dalam Giveawat ini wah teruja betul miss honey...mana tahu ini boleh jadi hadiah hari jadi miss honey yang tak lagi...
Aminn..INSYALLAH..

k lah setakat ini sahaja k bye assalamualaikum 

TARIKH TUTUP:
24 JANUARI 2013 (12 tengah malam)
pengemuman pemenang 25 JANUARI 2013





。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Segmen: Cer Teka?, Cer Teka?


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai...
hari ini kali ke2 miss honey join Contest...
baiklah kali ini Contest daripada Cik Iffah


mula-mula dari pagi tadi miss honey nak join segment nie 
tertiba bila miss honey dah like, dan follow segala bagai tertiba ajew tengok jumlah komen melebihi 30 orang
fuhh sedihnya tak dapat join..
so, mulalah miss honey ambil inesiatif lain dengan pergi chat kat Cik Iffah,

so korang nak tahu apa respon Cik Iffah.
cer tengok bawah.

so, miss honey apa lagi macam kipas kudunglah cari jawapan dan buat entry kali nie
huhuhu tq Cik Iffah...sempat juga miss honey join..

baiklah tak nak membebel lama-lama
jawapannya ialah 

  • 1. DIANA AMIR
  • 2. HANEZ SURAYA
  • 3. ALMAY NADIA
  • 4. YATT HAMZAH
  • 5. FARAH FAUZANA
  • 6. AQASHA
  • 7. AWAL ASHAARI
  • 8. JEHAN MISKIN
  • 9. NAZIM OTHMAN
hope jawapan miss honey bagi betul lah..
macam biasa fuh kanan-fuh kiri...betullah...amin...

k lah yang lain juga jom join segment ini di sini Join Segmen
baiklah ..bye
ASSALAMUALAIKUM



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers