Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 9 Januari 2013

alhamdulilah elaun dah masuk


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-hai 
apa khabar semua...
sihat???
miss honey pun alhamdulilah sihat juga..
baiklah malam nie miss honey nak cerita kat korang something yang menghiburkan
wah..wah.....horreyy tak payah makan magiee dah
nak tahu kenapa??
of couselah Elaun Miss Honey dah masuk dah...

oppsss lupa nak bagi tahu elaun apa??
hehhe elaun sebagai DUTA UNIVERSITI (rtc) di bawah Kementerian Pengajian Tinggi
mesti korang kata miss honey excited kan,
benda macam itu pun nak story....
nak tahu jawapan miss honey??
ada aku kisahh????
this my blog K...
wah-wah garang pula yek...miss honey gurau ajewlah....

nak tahu berapa miss honey dapat???
ok main kira mathematic sikit k
sebulan RM280 untuk bayaran tertunggak selama 5 bulan tidak termasuk bayaran untuk bulan nie lagi
wah korang bayangkan dapat sekali gus...
terbayang-bayang ajew miss honey nak beli Camera DSRL akan tercapai...huhuhu makin dekat lah dengan cita-cita tersebut,..dapatlah lepaskan hajat nak ada sebijik camera ni...
fuh kanan, fuh kira harap-haraplah dapat beli..
 baiklah di sini sahaja buat kali ini..
k bye
ASSALAMUALAIKUM

p/s: miss boney sendiri tak berapa conform nak beli bali..almaklumlah miss honey nie jenis kedekut....hahhaha nak beli satu barang 3 kali pergi kedai itu pun tak beli lagi...BTW miss honey terfikir plak nak beli kereta (perasan mcm banyak duitlah plak!!)




。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

apa pendapat korang??

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers