Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 23 Januari 2013

Belajar buat blog!! Tapi??


ASSALAMUALAIKUM  dan Hai-Hai..
wahh rindu kat korang??
toleh kanan toleh kiri tak ada siapa pula yang rindu kat miss honey yek
huahua malu...
ahhh tak kisahlah its not the question  beb!!!
ha hari ini miss honey nak story kat korang yang miss honey belajar buat blog.
ahah tapi bukan buat blog guna Blogspot macam miss honey buat sekarang tapi guna wordpress beb!!!
aha!!! mak oii miss honey manalah pandai buat blog guna wordpress...
ahh tapi tak kisah lah miss honey tengah cuba belajar nie walaupun dalam hati resah gelisah
ahaoooiiii pandai ke aku ni!!!!
ahh tak kisahlah miss honey buat muka yang gigih cuba perhati juga apalah penceramah ini ajar....
buat muka gigih sikit!!!
dalam dok dengar ceramah.asih sempat tengok camera


muka miss honey yang tengah blurr pasal wordpress....

entahlah miss honey tak ambik tau sangat pasal wordpress nie..
you know why???
saya setia kat blogspot yek...
actually semua nie sama ajew...
tak kisahlah korang nak buat blog guna apa pun
ikut keselesaan korang..
kalau gadis pink macam miss honey nie..miss honey lebih suka blogspot..
saya suka edit html k!!! 
nak tau buat blog tapi tak tau toturial edit blog nak bagi cantik??
nak cuba ikut toturial miss honey di SINI

p/s: baiklah bersambung lagi perut miss honey dah lapar. bye assalamualaikum

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

siapa yang kawan blogger dah buat blog..jom share dengan miss honey

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers