Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Sabtu, 12 Januari 2013

Giveaway HaSn!Za HaMZaH


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
apa khabar korang semua...
selamat datang lagi ke blog miss Honey yang tak seberapa nie...

wahai rakyat jelata..
miss honey mengumumkan miss honey buat 1 giveaway kat korang
moh ler korang semua masuk noh
Actually ini 1st time miss honey buat giveaway
dan sebenarnya giveaway yang miss honey buat ini adalah semperna Besday Miss Honey yang akan datang
30 JANUARI 2013
hehhehe teringin pula nak bagi hadiah kat kawan-kawan miss honey nie (buat muka macam masyarakat prihatin)

korang nak join tak...
alah joinlah miss honey amat bersuka cita dan riang gembira....
mudah aje..nak tahu tak macam mana jom tengok bawah yek sayang-sayang semua

  •  Wajib FOLLOW --->Blog HaSn!Za HaMZah
  • LIKE page ---> Hasniza Hamzah dan BiSiKaN HaTi MuSLiMaH
  • Letak banner di atas untuk entry Giveaway HaSn!Za HaMZaH
  • Kemukakan 3 soalan untuk tanya pada Miss Honey
  • Sertakan Wish besday korang pada Miss Honey
  •  Tag segmen ni kepada 3 blogger lain (pastikan mereka tahu)
  • buat 1 entry berkenaan "Giveaway HaSn!Za HaMZaH "bersertakan step miss Honey diatas
  • kemudian..letak LINK entry korang tu kat kotak komen di bawah
  • TARIKH TAMAT: 5 JANUARI 2013(bergantung pada keadaan)
  • Hadiah-hadiah
Topup RM5 x 3 orang

Side bar link blog korang di blog miss honey  x 5 orang pemenang selama 2 bulan

1 entry promosi blog korang x 3 orang

cara pemilihan:
mengunakan random. org berserta wishes yang best kepada miss honey
hadiah akan ditambah jika ramai yang menyertai. 
wajib FOLLOW dan Like seperti mana miss honey cakap diatas (akan diperiksa,kalau tipu anda akan ditendang keluar)
Giveaway ini akan terbatal jika tak cukup 30 orang peserta (semperna 30 haribulan besday miss honey)
p/s: sorry hadiah tak seberapa sebab ini miss honey buat sendiri Insyallah Jika ramai join miss honey tak akan segan-segan korbankan sedikit wang biasiswa miss honey untuk tambah hadiah k. kalau nak sponsor boleh beritahu miss honey juga.









。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

ANISRAHIM berkata...

Good luck hasniza. Zaman akak utk msk giveaway2 ni dh tamat dh hehe skrg fokus kpd future. Doakan akak berjaya dunia akhirat ye. InsyaAllah. Amin

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers