Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 9 Januari 2013

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak



ASSALAMUALAIKUM dan Hai-hai
hai ayat biasa ajew miss honey bagi yek...
huhuhu biasa bro....
ahlawan wahsalam ke blog miss honey kali nie.
wah teruja betul miss honey dok menaip entry kali ini...
korang nak tahu kenapa????

dah-dah jangan buat muka teruja sangat lah yek...
kali ini miss honey 1st time join Giveaway dari blogger lain
that way miss honey nak mention lagi... FIRST TIME join GAVEAWAY...
of couselah nie juga 1st time miss honey join giveaway daripada abang Feroz...
so????

dah tak payah nak gelak sangatlah kat miss honey yek...
kalau nak gelak sila tutup mulut supaya tak ada lalat masuk....

opss tengok miss honey dah nak merepek meraban ala-ala mak nenek lah pula...
baiklah walaupun dalam minggu exam tinggal lagi 2 paper yang nak miss honey hadapi..berblogging satu tabiat yang miss honey tak boleh tinggalkan huhuhu.....

so??
tolong doakan untuk kejayaan exam miss honey yek...

ok kita terus dengan matlamat asal miss honey...
miss honey telah join Giveaway daripada JiwarOsak
Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

(sila tekan gambar untuk yang tak berapa nampak..hehhe)

GIVEAWAY NEW YEAR 2013 JIWAROSAK telah mendapat tajaan daripada SPONSOR yang baik hati 
  1. JiwarOsak
  2. Potia Casadelorossa
  3. Ekram Mahat
  4. Khalid Kyle
  5. Twitter
  6. Nadia Syafiq
  7. Mahadi Mohamad Arifin
  8. mGosip
  9. Cuba Teka
  10. Mohamad Nasir
  11. Shada Rainza
  12. Nor Farah Shahira
  13. Trendy Coleection
  14. MakBed Journal
  15. LuNa Lee
  16. Rilek Santai
  17. MiaLiana
  18. Mialiana.com
  19. Kopi Pasta
  20. Mailey Smilez Mai
  21. Mailey Jailey
  22. Nurul Fatiah
  23. Muhamad Anas Hamzah
  24. Aida Natasya
  25. Makcik Domokun
  26. Elih Japahar
  27. Nur Diyana Asilah
  28. Izat Nazmi
  29. Nurul Syarafina
  30. I'am Yanty
  31. Eqbal Zack
  32. Misz Nadea
  33. Ilham Nurry
  34. Belalang Hijau Perisik
  35. Shida Redzuan
* banyak yang nak kena follow dan taip tapi tak apa miss honey kena gigih berusaha hehhehe

baiklah step yang seterusnya miss honey akan tag 3 kawan miss honey...

baiklah macam biasa setiap Giveaway mesti ada hadiah kan..
wah miss honey tengok hadiah-hadiah yang disediakan gempak, dan menarik juga...
yang paling miss honey tak tahan setiap penyertaan secara tak langsung akan menerima BRUOCH daripada 
BELALANG HIJAU PERISIK

nak tahu hadiahnya???
jom terjah sini pula..

baiklah giveaway ini TAMAT 1 FEBRUARI 2013..
so masih ada masa lagi ni...jom cepat-cepat join..

ak join kat mana??
meh ke sini..

 k lah miss honey nak study nak exam..
ASSALAMUALAIKUM bye-bye





。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

2 ulasan:

Feroz Othman berkata...

mekaceh sudi juin :P

Iema Gurlz berkata...

hye
dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers