Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 30 Januari 2013

hari ini besday saya paling teruk!!


ASSALAMUALAIKUMdan Hai-Hai
apa khabar semua sihat?
miss honey
sorry kalau maybe entry buat kali ini tak seceria selalu
entahlah korang septutnya hari ini  merupakan hari yang paling gembira buat miss honey tahun ini
tapi entahlah sebaliknya yang terjadi...
miss honey rasa sangat sunyi...tiada sambutan hari lahir, tiada kek, dan tiada kat ucapan
macam tak percayakan seumur hidup miss honey selama 22 tahun miss honey tak pernah dapat kek besday...
hahhahahhahaa gelak untuk diri sendiri (walaupun tengah taip entry sambil nangis)
miss honey tak pernah harap semua itu sebab miss honey tak pernah rasa semua itu..jadi benda seperti itu adalah biasa bagi miss honey...tapi perasaan tak dapat di nafikan hati seorang wanita untuk dihargaikan..
mesti korang pelik kan miss honey tulis entry sedih kan hari ini
sebab inilah perasaan sebenar yang miss honey alami selama ini, sunyi ,sepi, tiada teman, tiada siapa itu adalah lumrah hidup ku...
mesti korang pelik kan bagi yang kenal miss honey seorang yang banyak cakap aktif,mesra happy,
tapi dalam hati siapalah tahu...
hanya tangisan hati aje yang menjadi teman...
miss honey tengah tunggu seseorang untuk wish besday miss honey.
entahlah dia tahu atau tidak
tapi tak apalah seperti tahun lepas jangan mengharap!!!
mungkin orang sekelilingku akan tahu kehadiran ku bila dah tiada lagi di dunia ini
tapi adakah mereka sedar..
entahlah..hanya ALLAH yang menjadi penemanku selama ini.........
miss honey rindukan seorang kawan baik.seorang pun jadilah...
miss honey teringin nak jadi mcm orang lain juga sentiasa gembira
nasib baik ada mak abah....tq so muchhh,

p/s: sorry jika entry kali ini tak best sebab hati tengah sedih



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers