Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 22 Januari 2013

kami dah tiba di akept 22/01/13


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai..

apa khabar korang??
moga ceria-ceria selalu...

baiklah malam ini...dengan hati yang gembira...perut yang kenyang..hati yang girang , perasaan yang tenang, miss honey akan story kat korang yang miss honey dan rakan-rakan yang lain dah sampai ke akept...
bagi diri miss honey ini kali ke-3 miss honey ada program di sini...
penginapan??? makanan dia??? wah memang TERBAIK!!! 
makin tembam lah miss honey..
miss honey seakan2 mula lupa pula janji miss honey untuk diet 6 bulan yang lepas hehehehh...
entah apa2 entah miss honey nie,,,,
baiklah korang miss honey dah cerita serba sedikit aktiviti miss honey hari ini...yang lain tak baper best pun sebab banyak masa habis masa dalam bas aje hehehhe
dah tiba masa untuk miss honey tidur ni...
esok miss honey seawal 7.30 pagi dah ada program dah 
baiklah sebelum tidur miss honey post gambar sebelum kami bertolak tadi,,
sudi2 lah tengok yek..




p/s: sory rakan-rakan lain tak sempat nak snap picture korang..esok kita snap yek



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

fatiha zainal berkata...

selamat beraktiviti esok :)

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers