Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Isnin, 21 Januari 2013

Program Health for Malaysia di Rtc Gopeng


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
Apa khabar kalian sihat???
baiklah tibalah masa cuti semester
masa ini lah miss honey gunakan untuk mengupdate blog miss honey yang tak seberapa nie.. 

baiklah kali ini miss honey akan story tentang Program kali ini..

wah bestnyer bila miss honey tahu program kali ini kan di buat di RTC Gopeng...
tak sabar rasanya miss honey nak pergi  mula-mula (tertiba jadi duta pertama datang sebab excited nak pergi)
hehheh mana taknya Mydin bukak beb...harus kau, otak  ingat nak shopping!!! greekkkk rasa macam dah salah niat nie....ehh tak lah miss honey ikhlas datang nak roving mula-mula (barget masyarakat prihatin lah pula)

baiklah koramg tahu tak penginapan kali ini di mana
wah tahap hotel beb...mestilah di Pusat Latihan Uitm di kg Gajah

baiklah bagi rakan rakan duta miss honey sekalian mesti nak tahu kan apa aktiviti kitorang buat???
nak tengok gambar tak???
meh terjah kat bawah nie yek..






























。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers