Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Khamis, 10 Januari 2013

Segmen: Cer Teka?, Cer Teka?


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai...
hari ini kali ke2 miss honey join Contest...
baiklah kali ini Contest daripada Cik Iffah


mula-mula dari pagi tadi miss honey nak join segment nie 
tertiba bila miss honey dah like, dan follow segala bagai tertiba ajew tengok jumlah komen melebihi 30 orang
fuhh sedihnya tak dapat join..
so, mulalah miss honey ambil inesiatif lain dengan pergi chat kat Cik Iffah,

so korang nak tahu apa respon Cik Iffah.
cer tengok bawah.

so, miss honey apa lagi macam kipas kudunglah cari jawapan dan buat entry kali nie
huhuhu tq Cik Iffah...sempat juga miss honey join..

baiklah tak nak membebel lama-lama
jawapannya ialah 

  • 1. DIANA AMIR
  • 2. HANEZ SURAYA
  • 3. ALMAY NADIA
  • 4. YATT HAMZAH
  • 5. FARAH FAUZANA
  • 6. AQASHA
  • 7. AWAL ASHAARI
  • 8. JEHAN MISKIN
  • 9. NAZIM OTHMAN
hope jawapan miss honey bagi betul lah..
macam biasa fuh kanan-fuh kiri...betullah...amin...

k lah yang lain juga jom join segment ini di sini Join Segmen
baiklah ..bye
ASSALAMUALAIKUM



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

Iffah Syahirah berkata...

trima kasih sbb join,kak..:D

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers