Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Ahad, 20 Januari 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
apa khabar sihat semua...
alhamdulilah miss honey juga sihat sentiasa hendaknya.
bagaimana dengan korang pula?

baiklah kali ni miss honey akan join segment oleh miss Uza nie...
hoho nak tahu kenapa miss honey nak join sangat??
of couselah miss honey tengok last datenya 30 JANUARI 2013
apa ada dengan 30 JANUARI..

nak tau tak tarikh itu semperna tarikh lahir miss honey


siapa nak join segment nie ??

Tarikh Tamat: 
30 JANUARI 2013, Rabu jam 11.59 malam

Hadiah:
Top Up RM 5 x 10 blogger yang bertuah
(jika melebihi 200 peserta, topup akan bertambah kepada 20 x RM5 Top Up)

jom sama2 kita join..

p/s: mana tahu kalau miss honey dapat topup free untuk besday miss honey kan


。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

6 ulasan:

Ct Noraishah berkata...

salam..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html#.UP3vQnp0hr8

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

kekapas berceloteh berkata...

dari segmen yang sama.

done follow awa #334
sudi lah follow kecik semula >.<

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

Dianaa berkata...

FD datang dari segmen yang sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

jemput join Topup Giveaway dari FD
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

Mia Liana berkata...

Mia ke sini dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

Eraz Fadli berkata...

E'raz datang daripada Segmen Top Up By Blogger Emas Putih ..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-top-up-by-blogger-emas-putih.html

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers