Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Khamis, 3 Januari 2013

Tempahan Baju Rakan Pusat Islam UPSI 2013 dibuka.


ASSALAMUALAIKUM dan Hai apa khabar semua
ALHAMDULILAH salam jumaat buat semua....
hehhehhe ALHAMDULILAH hari nie wifi di kolej miss honey dah boleh guna
ALHAMDULILAH apa lagi cepat2 lah miss honey update post untuk hari ini
hai gila berblogging lah miss honey nie lagi
baru ajew miss honey kata nak off kejab blog untuk tumpu exam...
tak apa lah kira halal kejab yek...

Opss kebetulan miss honey ada info untuk korang..
sebelum itu mohon share yek dari Rakan Pusat Islam Upsi
Baiklah apa yang miss honey nak sampaikan hari ini adalah 
Baju untuk Rakan Pusat Islam telah di buka sekarang Untuk tempahan... 
nak tahu jom baca kat bawa...


Tempahan baju rasmi Rakan Pusat Islam UPSI 2013 telah dibuka sekarang. Terbuka kepada semua mahasiswa & mahasiswi serta yang berminat termasuk kepada yang tidak menjadi ahli Rakan Pusat Islam.

Untuk membuat tempahan, sila isi borang tempahan di dalam 'GOOGLE.DOCS' yang disertakan dibawah.


Setiap tempahan hendaklah bersama dengan wang Deposit RM 10. Tempahan tanpa deposit akan ditolak.

T-Shirt ini akan diagihkan pada awal semester hadapan (bulan Feb) bagi degree dan (25 Jan) lagi bagi diploma. In Shaa Allah


p/s: JOM PAKAT-PAKAT KITA TEMPAH BAJU SEKARANG!!

。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers