Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 23 Januari 2013

Topup Giveaway by FD


ASSALAMUALAIKUM dan Hai-Hai
apa khabar korang miss honey sihat ajew..
heheheh macam biasa miss honey curi-curi buat entry..
ahah tapi korang kena ingat miss honey tak cerita pasal diri miss honey dah kali ini
entry untuk kali ini miss honey akan buat entry untuk Giveaway dari cik Diana kita..
hehehehheh mana tau kalau menang boleh dapat topup free dari cik Diana kita nie...

koreang nak join tak giveaway nie..
kalau nak join klik lah blog cik Diana dibawah nie


baiklah kali ini miss honey akan tag 2 sahabat miss honey pula...
nak tahu siapa mereka ???
 ha ini dia...


dan ini 


baiklah setakat ini sahaja buat kali ini..k bye
assalamualaikum










。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

Dianaa berkata...

Terima kasih sudi join Topup Giveaway
Ini senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/01/senarai-peserta-topup-giveaway.html

Btw good luck ye ^^

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers