Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Sabtu, 30 Mac 2013

Gubahan Bunga Puteri Islam


ASSALAMUALAIKUM DAN HAI-HAI...
wahhh malam dah makin larut dah..tapi miss honey masih sebuk menyiapkan asgment...
dengan diteman orang yang di sayangi..
wahhh siapa orang kesayangan miss honey....
Tetttt..Tett ...
bak kata dato' siti biarlah rahsia...
ehh malam2  bukan miss honey nak menyanyi tau
juss nak hilangkan penat menyiapkan asgment...
wahh konon ajewlah..
 baiklah malam ini miss honey akan story mory dekat korang sikit pasal gubahan bunga yang miss honey dah buat dekat PPIM...
nak tengok tak???

jangan jeles sudah k
baiklah jom kita tengok sama2 yek ...


inigubahan dari miss honey

ini dari gubahan cik ayu

kami


baiklah bye assalamualaikum


。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Isnin, 18 Mac 2013

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) TAHUN 2012





14 Mac 2012
KENYATAAN AKHBAR

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN
SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM)
TAHUN 2012

Majlis Pengumuman Analisis Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2012 akan diadakan pada hari Khamis, 21 Mac 2013 pada jam 9.00 pagi di Bilik Mesyuarat Utama, Aras 6, Blok E8, Kompleks Kerajaan Parcel E, Putrajaya.
Peperiksaan bertulis SPM 2012 telah diadakan dari 5 November hingga 6 Disember 2012. Seramai 472,541 orang calon telah menduduki SPM di 3,590 buah pusat peperiksaan di seluruh negara. Seramai 30,239 orang petugas peperiksaan telah dilantik bagi memastikan peperiksaan berjalan lancar dan keputusan dapat diumumkan seperti dijadualkan.
Butiran calon adalah seperti jadual di bawah:
Bil
Jenis Calon
Jumlah Calon
1.
Calon Sekolah Kerajaan, Sekolah Bantuan Kerajaan dan Sekolah Agama Bantuan Kerajaan
415,530
2.
Calon Sekolah di bawah Agensi Kerajaan selain Kementerian Pelajaran (contoh : MRSM)
7,708
3.
Calon Sekolah Menengah Agama Negeri
7,946
4.
Calon Sekolah Swasta yang berdaftar dengan Kementerian Pelajaran
11,309
5.
Calon Sekolah Menengah Agama Rakyat
28,148
6.
Calon Persendirian
1,900
Jumlah Besar
472,541

Calon-calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama, manakala calon persendirian akan dimaklumkan melalui pos.
Calon-calon juga boleh menggunakan perkhidmatan semakan keputusan SPM 2012 melalui mySMS 15888. Perkhidmatan ini akan diaktifkan bermula jam 10 pagi, 21 Mac 2013 dan akan ditamatkan pada 11.59 malam, 27 Mac 2013.



Lembaga Peperiksaan
Kementerian Pelajaran Malaysia


。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Karnival Kemahiran dan keusahawanan Puteri 2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera
hai apa khabar korang sihat?
miss honey kurang sihat...huhuhu
sedihnya
asyik demam yang tak lega-lega
inilah akibatnya kalau semangat nak ke pasar malam walaupun dah tahu nak hujan.
alih-alih balik basah lencun
baiklah dah lama tak taip entry kan
rasa keras kejung dah tangan ni
baiklah kali ini miss honey akan story mengenai unit beruniform miss honey di UPSI..
nak tahu apa???
wah tak sangka miss honey jadi guru pemimpin Puteri Islam...
ermmm biar betik???
alah betullah nak tahu apa terjadi..baiklah 
sepanjang 15-16 mac 2013 miss honey ada karnival yang terletakdi Darul Puteri , Cheras
di sana miss honey menghadiri mesyuarat agung Pergerakkan Puteri Islam Kebangsaan,
dengar ceramah ekonomi dan karniver jualan..ermm best tau
yang paling best miss honey dapat jumpa dengan mak angkat miss honey dari sabah wah
dahlama tak jumpa ibu miss honey nie....jom terjah gambar kami  di sana...
 barisan puteri yang berbaris

kawan-kawan saya yang happy

miss honey dengan cik Anis


cak!!! ceria selalu


ehem da rupa ustazah pilihan tak



kesiannya dah lah tengah panas


posing jangan tak posing
ha inilah rupa ibu angkat miss honey...

baiklah dah tengok.. baiklah miss honey nak belah dulu..
bye
assalamualaikum



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers