Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Isnin, 18 Mac 2013

Karnival Kemahiran dan keusahawanan Puteri 2013


Assalamualaikum dan salam sejahtera
hai apa khabar korang sihat?
miss honey kurang sihat...huhuhu
sedihnya
asyik demam yang tak lega-lega
inilah akibatnya kalau semangat nak ke pasar malam walaupun dah tahu nak hujan.
alih-alih balik basah lencun
baiklah dah lama tak taip entry kan
rasa keras kejung dah tangan ni
baiklah kali ini miss honey akan story mengenai unit beruniform miss honey di UPSI..
nak tahu apa???
wah tak sangka miss honey jadi guru pemimpin Puteri Islam...
ermmm biar betik???
alah betullah nak tahu apa terjadi..baiklah 
sepanjang 15-16 mac 2013 miss honey ada karnival yang terletakdi Darul Puteri , Cheras
di sana miss honey menghadiri mesyuarat agung Pergerakkan Puteri Islam Kebangsaan,
dengar ceramah ekonomi dan karniver jualan..ermm best tau
yang paling best miss honey dapat jumpa dengan mak angkat miss honey dari sabah wah
dahlama tak jumpa ibu miss honey nie....jom terjah gambar kami  di sana...
 barisan puteri yang berbaris

kawan-kawan saya yang happy

miss honey dengan cik Anis


cak!!! ceria selalu


ehem da rupa ustazah pilihan tak



kesiannya dah lah tengah panas


posing jangan tak posing
ha inilah rupa ibu angkat miss honey...

baiklah dah tengok.. baiklah miss honey nak belah dulu..
bye
assalamualaikum



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers