Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Jumaat, 26 Julai 2013

Berjaya juga Program SMe Development Training


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
maaf kerana agak lama sedikit bagi kawan-kawan miss honey menantikan miss honey story yang baharu.
ALHAMDULILAH, SYUKUR kepada ALLAH kerana miss Honey akhirnya berjaya juga menyudahkan Program SMe Development Training.
sepanjang perjalanan Program banyak juga cabaran miss honey hadapi.
namun ALHAMDULILAH semuanya berjalan dengan lancar.
almaklumlah ini 1st program miss honey handle sendiri.

ALHAMDULILAH juga miss honey nak kongsikan buat kawan-kawan best juga tau program ni
heheheh dapatlah miss honey berbuka di Hotel
hahahhaha macam jakun pun sedikit ada apabila miss honey ambik segala menu
maunya nak pecah perut. kejab makan nasi, kejab makan puding..punyalah gelojoh. dah lupa dah mana starter mana main menu, semua miss honey hentam masuk mulut aja. (jangan ikut tau perangai macam nie.mak mentua takut nak buat menantu nanti )

Baiklah sebelum bermulanya iftar. miss honey dan kawan-kawan sempatlah berlagak bagaikan artis kejab..
wah-wah bukan main posing kami di tepi swiming pool. hehehehe paling kelakar miss honey nak story seoramg gegirl nie kawan baik miss honey merangkap juru gambar tak bertauliah kami... heheheh mcm-macam gaya kami buat sidialah yang tolong a,bik gambar.nak tengok aksinya ambik gambar kami???
mehh miss honey tunjuk sikit.
hahaha begitu sekali untuk tangkap gambar

lari jangan tak lari mak ngah

posing sikit

malu-malulah pula miss honey

baiklah dalam program ini miss honey dapat ramai sangat kenalan baharu dari pelbagai universiti. mereka sangat best. seronok sangat tau

dalam perjalanan ke Pulau orang Utan

para peserta program







。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Ahad, 14 Julai 2013

Ceriakan diri Indahkan peribadi


ASSALAMAUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

ALHAMDULILIAH bertemu kita di bulan ramadhan yang mulia kali ini
baiklah hehehheeh
amboi miss honey ceria sahaja hari ini.
ok Kita STOP cerita lepas,
yang sedih-sedih dah tak nak cerita dah
 kita lupakan aja yek
kita tumpukan masa akan datang..

baiklah jom kali ini miss honey nak story kat korang cerita miss honey sepanjang cuti semester ini.
baiklah sepanjang cuti semester 2 bulan setengah yang kejab nie miss honey ambik part time wat kerja.
ha!! taraa miss honey kerja buat kuih raya
wah banyak betul kuih miss honey kena wat....
sop...sop semangat belajar dan kerja buat kuih.
almaklumlah seumur hidup tak pernah wat kuih..
maunya keras tangan.. hahaaha
masuk kerja aja miss honey dah kena kerja uli tepung
Masyallah korang mestiboleh bayangkan macam mana miss honey uli tepung untuk terapkan kuih
maunya hancur...tak apalah miss honey sabarkan hati, positifkan hati anggab main pastesin (tak tau eja korang paham2 sendirilah/ tanah liat hahaha) miss honey wat2 lah kuih2 ala-ala main play dohh.hahahhaa
boleh pula gitu....


baiklah dalam cuti ni juga miss honey sebuk menyiapakan program miss honey
nak tahu program apa??
ahah nie ha program “KNOWLEDGE SHARING: SMe DEVELOPMENT TRAINING” .
Program ini miss honey wat  dengan kerjasam KPT, Duta Universiti Fokus Luar Bandar, dan UUM.
baiklah untuk program ini miss honey akan update kemudian.. 
baiklah dear2 ku sayang jom miss honey bersiap nak pi kerja. 
ASSALAMUALAIKUM
JAZAKAALLAHUKAIRAN
。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers