Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Ahad, 14 Julai 2013

Ceriakan diri Indahkan peribadi


ASSALAMAUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

ALHAMDULILIAH bertemu kita di bulan ramadhan yang mulia kali ini
baiklah hehehheeh
amboi miss honey ceria sahaja hari ini.
ok Kita STOP cerita lepas,
yang sedih-sedih dah tak nak cerita dah
 kita lupakan aja yek
kita tumpukan masa akan datang..

baiklah jom kali ini miss honey nak story kat korang cerita miss honey sepanjang cuti semester ini.
baiklah sepanjang cuti semester 2 bulan setengah yang kejab nie miss honey ambik part time wat kerja.
ha!! taraa miss honey kerja buat kuih raya
wah banyak betul kuih miss honey kena wat....
sop...sop semangat belajar dan kerja buat kuih.
almaklumlah seumur hidup tak pernah wat kuih..
maunya keras tangan.. hahaaha
masuk kerja aja miss honey dah kena kerja uli tepung
Masyallah korang mestiboleh bayangkan macam mana miss honey uli tepung untuk terapkan kuih
maunya hancur...tak apalah miss honey sabarkan hati, positifkan hati anggab main pastesin (tak tau eja korang paham2 sendirilah/ tanah liat hahaha) miss honey wat2 lah kuih2 ala-ala main play dohh.hahahhaa
boleh pula gitu....


baiklah dalam cuti ni juga miss honey sebuk menyiapakan program miss honey
nak tahu program apa??
ahah nie ha program “KNOWLEDGE SHARING: SMe DEVELOPMENT TRAINING” .
Program ini miss honey wat  dengan kerjasam KPT, Duta Universiti Fokus Luar Bandar, dan UUM.
baiklah untuk program ini miss honey akan update kemudian.. 
baiklah dear2 ku sayang jom miss honey bersiap nak pi kerja. 
ASSALAMUALAIKUM
JAZAKAALLAHUKAIRAN
。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

- Ma StOrY - berkata...

semestinya nie orang besar2 di UUM nie.. hehe.. mcm pernah dengar pasal program SMe nie..

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers