Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 24 September 2013

bercuti di Langkawi


Assalamualaikum dan apa khabar?
alhamdulilah bersyukur kita kehadrat Ilahi kerana sampai saat ini kita masih di berikan kesempatan untuk bernafas di bumi Allah ini.
alamak!! wah miss honey macam start nak bagi tazkirah pula..hehehheh
baiklah maaf lah jika di sini miss honey lambat untuk update my blog.
wahh rindu sangat nak kongsi something dengan kawan-kawan miss honey,...
baiklah bagi sesi kali ini miss honey akan story morry mengenai percutian miss honey waktu cuti semester baru-baru ini.percutian kali ini sebenarnya di taja oleh majikan miss honey..
ha miss honey kerja apa???
lah kan miss honey dah cakap miss honey buat kuih raya..
alamak!!nampak tak kat situ ..wah-wah miss honey boleh jadi calon isteri mithali ni (promote diri nampak)...
ha korang nak tahu tak siapa majikan miss honey.. baiklah miss honey tak nak merepak panjang-panjang jom miss honey tunjuk gambar diorang sikit

inilah kak aiza majikan kami
 ini cik biah ketua majikan kami

miss honey gemuknya..kena diet lepas ni

















。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

2 ulasan:

LienLiendot berkata...

salam. saya ada menang GA yg awak sponsor. hari tu dah pm kat fb, maybe awak takperasan kot.

FIRST GIVEAWAY BY HIDAYAH & IFAH .
nama: nurul aslinda ramli
no hp: 0136220540
link entry: http://lienliedot.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-hidayah-ifah.html
hadiah: topup rm5
*tq sponsor yer ^^

hasniza hamzah berkata...

ok nanti sy msukkn topup

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers