Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Ahad, 13 Oktober 2013

Aku stress Gile!!!


Assalamualikum dan salam sejahtera...
selamat malam semua..
ha tengok tajuk malam nie dah pelik kan...
whay miss honey???
relex kejab miss honey...
kenapa nie???
petang tadi ok aja ...
siap boleh karang puisi segala bagai...
malam tiba2 macam orang nak masuk tanjung rambutan dah....
apasal????


Weiii,
asigment miss honey tak sempat hantar kot..
bukan sebab lambat tak buat...
dah siap dah seminggu yang lepas
tapi tak pandai guna sistem...
inilah orang cakap dah tak tahu tanya,
jangan wat dok diam..
aleh2 bila nak buat tak pandai...
nak gunakan sistem tak reti...
ahh tension...
Nauzubillah....
dengan line wifi yang terlalu teruk...
teruk dan teruk
bayar setiap bulan mahal
seratus lebih..
tapi nak buka satu page kena tunggu sejam..
apehal......
lebih kurang sama guna dengan berukband aja...

so miss honey kena istifar,
esok cuba hantar lagi
walaupun date line dah habis...
cuba ajalah..
kot2 my lecture nak terima...
tangan nie dah asyik tepuk kepala dah...
YA ALLAH ujian..
itulah buat lambat lagi..
orang utara cakap loqleh...

hang dok wat loqleh...wat tak reti...
hang rasalah habuannya,,,

now,
dah rasa ketipisan jiwa muslimah nie,
nauzubillah...
miss honey kena pi ambik wuduk sekarang,
solat sunat...
insaf balik....jangan dok wat loqleh!!!
nasib baik tadi tertido kejab
boleh wat solat istikharah terus!!!!
ops bukanlah, solat tahjut...
dalam dok tengah stress pun sempat fikir istikharah...
dah miss honey kena stop menaip..
walaupun tangan tak rela nak berhenti

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT MALAM...

p/s: pengajaran untuk malam ini..tak reti kena tanya....buat jangan last minit, sekarang makan habuannya.
。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers