Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Rabu, 2 Oktober 2013

Program Sekawah lll Kelab Fasilitator Bitara UPSI


ASSALAMUAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.
alhamdulilah bersyukur kehadrat Ilahi kerana Allah masih memberi kita ruang dan peluang kepada kita untuk terus kita menjadi hambanya.
baiklah dalam entry kali ini miss honey akan berceritakan tentang program SEKAWAH lll yang telah dilakukan oleh kelab miss honey..
ha nak tahu miss honey masuk kelab apa??
baiklah sayang-sayangku sekalian, kalau nak tahu korang bolehlah tengok blog rasmi kami.
KELAB FASILITATOR BITARA UPSI
ha dah tengok???


baiklah mesti korang nak tahu di mana program ini di buat kan...
baiklah moh miss honey nak cerita .
Program ini dilakukan bertempat di Padang Utama Kampus Sultan Abdul Jalil Shah, (alah KAMPUS LAMA) jangan buat tak tahu pula k.

opss sebelum2 miss honey lupa nak story mory sikit kat sahabat miss honey nie
mesti korang tak tahukan apa yang di maksudkan dengan SEKAWAH lll
baiklah jangan merajuk yek..meh miss honey cerita SEKAWAH lll merupakan singkatan pada
(Semarak Kasih Seteguk Ukhwah Siri ke-3)

korang nak tengok tak miss honey di program nie..
meh miss honey nak bagi korang usha sikit miss honey yang comel ni (perasanlah pula)...gurau-gurau aja
(hehehehhe bermain belon kejab.chak arrr)

program ini pada hari ahad yang lalu iaitu 29 september 2013...bermula pukul 8.30 pagi.
pelbagai aktiviti yang kami lakukan pada hari tersebut..
ha nak tahu program apa??
ermm antara program ialah mereka cipta layang-layang, pancing botol,sumpit belon, dan tuju tin..
menarikkan permainan ni.sesuai dengan matlamat program bagi mengukuhkan ukhwah sesama ahli...
baiklah miss honey cerita panjang pun tak guna.. apa kata kita tengok gambar aje sama-sama yek....













Baiklah setakat ini sahaja untuk tatapan korang..heheheh banyak-banyak pula korang berkenan pula...susah miss honey..baiklah ASSALAMUALAIKUM.. ceria-ceria selalu

Hadis :Sabda Rasulullah s.a.w yang maksudnya:"Tiga perkara yang boleh mengeratkan persahabatan dengan saudaramu iaitu memberi salam apabila bertemu dengannya dan menyediakan tempat duduknya dalam sesuatu majlis serta panggilah ia dengan nama yang paling disenanginya."Riwayat Al-TabraniHuraiani) Kita hendaklah sentiasa mempamerkan keperibadian seorang muslim dalam setiap pergaulan kerana ia




。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers