Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 24 Disember 2013

LAWATAN BALAS PIHAK UTP KE UPSI


Assalamualaikum dan salam sejahtera
maaflah sudah lama agaknya miss honey tidak menaip dengan jejari halus miss honey untuk entry mengenai kehidupan miss honey
Asiff sahabat-sahabat..
naiklah sekarang miss honey sedang cuti study week
hehehhe nama aja study week
tapi miss honey masih lagi Weak...
baiklah setelah lama miss honey simpan dan cuba luangkan masa
Now its time miss honey mula nak story mory dekat sahabat-sahabat miss honey..
Baiklahlah Ist of all miss honey akan cerita mengenai lawatan balas daripada pihak UPT ke UPSI...
baiklah untuk pengetahuan sayang-sayang miss honet semua.
program ini baharu sahaja di jalankan iaitu pada 23 /12/2013 iaitu pada hari Isnin...
tujuan utama lawatan ini adalah bagi bertukar-tukar pendapat dan pandangan mengenai pengurusan kelab dan perpustakaan antara dua-dua buah Universiti ini.

Baiklah untuk pengetahuan sahabat kalian pada kali ini miss honey menjadi Pengarah Program untuk Lawatan balas ini..
Wahh ini memang mencabar bagi miss honey nak tahu kenapa???
memang nampak mudah dan senang..
namun yang paling penting adalah tanggungjawab dan nama baik Universiti perlu di jaga..
Of Couse dear,, dalam hati miss honey akan tertanya-tanya...
Ya ALLAH boleh ke aku melakukan semua ini????,
namun dengan berbekalkan keyakinan dan bantuan sahabat-sahabat miss honey sekalian,
miss honey kuatkan semangat juga...

Miss honey akan cerita sedikt perjalanan program untuk kali ini..
Ha korang tak nak tahu??
tak nak tahu tak apa...
dengan senang hati miss honey mempelawa korang untuk Log Out aja k..
hehheheh Gurau aja

Oklah rombongan daripada pihak Utp tiba di Upsi tepat pukul 11.00 pagi..
mereka di sambut dengan penuh meriah oleh pihak kami..
sama taraf macam nak sambut pengantin beb...kurang sikit aja sebab tak ada kompang....
rombongan UTP memakai baju kuning pihak daripada UPSI pula memakai pakaian berwarna Biru...
ala-ala lawan rumah sukan lah pula hehheheh
kemudiannya mereka di hendaki sign aoutograf lah pula..
wah ala-ala artis lah pula rombongan ni...
dah tukar profesionlah pula yek

Ketibaan para pelajar daripada uaniversiti Teknologi Petronas


Peserta daripada UTP sedang mndengar taklimat dari pihak perpustakaan

inilah KAMI...

Berjalan berjemaah untuk ke Muzium Pendidikan Nasional

Miss Honey sedang memberi penerangan mengenai Perpustakaan

Syoknyer diorang bermain.. peluk-peluk lah pula

Antara AJK yang terlibat sama. Terima Kasih Korang

Peluk jangan tak peluk

bersemangat nampak mereka ini

Aktiviti Tikar Terbang


muka miss honey dah berminyak...wow penatnya

sekian inilah kami..

Akhir kata miss honey harap diorang smeua akan enjoy program ini..bagi rakan-rakan daripada universiti lain..nak macam nie??? bolehlah contact miss honey =)
email:iezasmile@gmail.com







。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers