Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Jumaat, 27 Disember 2013

Malam Penghargaan Mahasiswa Sejarah (PERMAS) 2013


Assalamualaikumdan Salam Sejahtera
anta, anti. ukti. akhi sihat semua.???..
hehhehehe mesti korang rasakan mengapa setiap kali nak exam mestilah entry miss honey akan subur balik..
rajin pula miss honey dok mengupdate(pengunaan tatabahasa yang salah ni) blog yek...
actually this is one way i release my stress nak exam...
hohoohohoho stress lah sgt study pun belum lagi..
lepas FB, FB..lepas FB...FB lagi..
tengok movie, mandi lata di tanjung malim..semua pelusuk miss honey jelajah...
ini dah mengarut dah ni miss honey...
Baiklah Insaf seketika...
jom berbalik entry yang miss honey akan coretkan hari ini

Hari ini miss honey rajin pula nak buat karang mengarang dengan tapak tangan saiz budak darjah 3 nie
sebelum pergi labrary (konon nak study) n ke pasar malam untuk membeli belah program BBQ esok...

Topik hari ini adalah " MALAM PENGHARGAAN PERMAS 2013"
wah penghargaan tu!!!!
hebatkan bunyinya,,
miss honey tak sure apa objektif program ini..
tapi apa yang miss honey boleh simpulkan dengan otak bergeliga miss honey yang pura-pura pandai adalah
bertujuan bagi memberi penghargaan kepada ahli PERMAS yang budak-budaknya ambil History Education di UPSI yang memberi sumbangan dan terlibat aktif sama ada di dalam kelab sendiri mahupun di Peringkat Universiti...

ALHAMDULILAH miss Honey di jemput untuk ke program kali ini..
hohoho tak jemput pun sure miss honey pergi sebab makan free...
so nampak tak pelahapnya di sini..
Nauzubillah... (JANGAN TIRU YEK DAYANG-DAYANGKU SEKALIAN)
baiklah program ini bermula pada pukul 8 malam di DEWAN KOLEJ HARUN AMINURRASYID, UPSI..
pada 27 Disember 2013..

ok dah habis miss honey dah intro serba sedikit kan tak termasuk yang mengarut segala bagai.
baiklah ALHAMDULILAH ha ni part best nie...
HOHOHO tengah menaip entry sambil buat muka riak sikit....penuh kebanggaan dan kesombangan.... (gurau aja yek)
Miss Honey terpilih antara salah seorang tokoh bagi malam tersebut...
amboi terfikir miss honey apalah sangat sumbangan miss Honey HAHHAHAHAH
miss honey ikhlas untuk buat program sukarelawan dan terlibat program Universiti...
tapi tak apalah orang dah bagi Beta terima dengan tangan terbuka....
Apa-apa pun terima kasih kepada pihak PERMAS. AJK sera semua yang terlibat dalam menjayakan program ini...
syukran. trimas, shesye (apa entah miss honey sebut) kerana berjaya dengan jayanya dalam program ini

Baiklah miss Honey malas Story Mory panjang-panjang
tak pasal-pasal makin mengarut pula jadinya..
ok lets go bebeh..we see our Picture in this Program..

Miss Honey bersama rakan-rakan (mencelah kejab yek)

post sikit 



rakan-rakan PERMAS (HOHO RENDAHNYA BETA)

Miss Honey tak kenal budak nie sapa entah!!

Sijil dan penghargaan yang di berikan




Baiklah untuk kali ini sahaja...
Labrary dah memanggil!!
miss honey story setakat ini dulu yek..
Tunggu entry esok...
ASSALAMUALAIKUM



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

1 ulasan:

hasniza hamzah berkata...

CER KORANG KOMEN SIKIT

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers