Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Sabtu, 21 Jun 2014

Projek Cuti Semester: DIY (Do It Yourself)


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Alhamdulilah Miss Honey dah Cuti Semester..
tapi sayang..
cuti kali ini tidak sama seperti semester sebelumnya..
kali ini miss honey hanya dapat menikmati cuti semester selama 3 minggu sahaja
wah kejab sahaja kerana selepas ini miss honey akan buat Latihan mengajar..
nasib baik dekat sahaja dengan rumah Miss Honey..
makna kata miss honey berkesempatan untuk berpuasa dan beraya di rumah
horrey bagi yang tidak bernasib baik..mohon jangan jelas..
baiklah sepanjang 3 minggu ini..miss honey akan isi masa dengan satu projek hebat..
nak tahu projek apa..
nama projek ni miss honey beri nama...
Kau Rasa Kau Hebat..
wah gempak tak???
hehehhe sebenarnya ini projek DO IT YOURSELF ,, cuba buat sendiri..
nak tahu miss honey cuba buat apa..
miss honey cuba buat persiapan E-Day.
hope korang dapat doakan miss honey tak hangit-hangit tahu ayam..
ok untuk entry berikiutnya..miss honey akan update...
persiapan miss honey dah buat setakat ini...
hehheheh nak tengok sekarang???
sabar!!!
jumpa entry akan datang....

biar nampak misteri sikit..
hahaha miss honey sengaja nak baut korang SUPRISE!!
。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Tiada ulasan:

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers