Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Ahad, 10 Ogos 2014

Ehh..21 hari lagi



Assalamuaaikum salam sejahtera...
apa khabar semua??
miss honey harap semua sahabat miss honey akan berada dalam keadaan sihat sejahtera..
untuk entry kali ini miss honey akan story mory dekat kalian sepintas yang boleh
ehh macam ada acara larian pecut pula kan...
haaa... mesti kalian tertanya apa lagi 21 hari lagi kan...
hehehehe lagi 21 hari lagi my e-day
Alamakkk banyak lagi yang miss belum siapkan...
eshhhh gemuruh pun ada...
hahahhaha bak kata orang e-day aja kan
tapi bagi miss honey pula..Misi DIY mesti di laksanakan..
baiklah untuk setakat ini miss honey sudah menyiapkan beg untuk beg cenderahati tetamu...(tak termasuk isi)
dah siap bei baju e-day...
ehh nak tengok baju miss honey ke...
kena sabar yek sayang semua..
kalau tunjuk sekarang tak suprise lah...
And then bunga untuk hantaran sekarang dalam proses...
semoga semua akan berjalan lancar...
opss miss honey kena tidur dah...
esok kena mengajar wehhhh
almaklumlah miss honey tengah praktikal sekarang...
SELAMAT MALAM SEMUA...



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers