Kesayangan

Entry Miss Honey Minggu ini

Selasa, 16 September 2014

Mengintai Kamar Puteri Tunggal


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Hai apa khabar semua..
baiklah untuk entry  kali ini miss honey akan story mengenai kamar tuan puteri..
Amboi tuan puteri mana pula ni......
Puteri Hang Li Po ke???
hehhehehe
jangant teryja sangat ehhhh
miss honey nak story Kamar Puteri Sg. Lempong...
hehhehehe puteri tunggal pada encik Hamzah
ehhh ehhh macam kenal pula yek..
siapa pula ni...
macam selalu dengar aja...
Oppsss jangan terkejut!!
miss honeylah orangnya...

baiklah untuk entry kali ini miss honey akan mencemar duli untuk korang mengintai kamar miss honey...
nak tengok tak??
kalau nak tengok cepat baca...
kalau tak nak tengok boleh log out..
tak ada masalah (huhuhuhuh)

jom miss honey tak nak berleter panjang..
korang tengok ajalah yek

Katil beradu

Meja dan tempat study

set koleksi alatan solek


set alatan tulis

Hiasan di siling

koleksi novel
koleksi tudung dan shawl

koleksi keronsang

kalau korang perasan,, nampak tak bilik miss honey tahun ini bertemakan pink putih kan....
macam blog miss honey...
maka sudah pastinya kalian tahu warna kegemaran miss honey apa kan..hehhehehehe


baiklah setakat ini sahaja...
ASSALAMUALAIKUM



。◕‿◕。 SUKA!! LIKE and KOMEN yek。◕‿◕。

3 ulasan:

mama 3farhanah berkata...

Cantiknya warna pink. Singgah sini dan follow.

isabella idura berkata...

Comel... snagt. saya pun suka pink. Nnti kalau free..boleh clik disini yer..

http://isabellaidura.blogspot.com/2014/09/liebstar-awards-dapat-award-kah-saya.html

saya tag awak untuk liebstar awards.

Kasih Lestari berkata...

pink nyaaa...

Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan cara sertai segmen

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers